Coördinator Marketing

& Communicatie

Bedrijfsomschrijving

Power to the Operator! De software van EZ Factory zorgt voor gestroomlijnde productieprocessen en verbetert onder meer de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in de fabriek. Met onze EZ-GO app worden operators in hun kracht gezet en dat zorgt voor onmiddellijke resultaten op de werkvloer. FrieslandCampina, Refresco, BMW en nog veel meer gerenommeerde productie- en industriële bedrijven hebben hun checklijsten, kerntaken, audits en werkinstructies al gedigitaliseerd met behulp van ons platform. Kijk zelf maar: www.ezfactory.nl
Bij EZ Factory kennen we de industrie van binnenuit en werken we dagelijks aan de innovatie van onze oplossing om het werk van de operator telkens weer eenvoudiger en leuker te maken. “Software maken is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpele software maken.” Toch zijn we ervan overtuigd dat het ons is gelukt dat we hét platform en dé industriestandaard voor elke fabriek hebben. Het is nu tijd om dit aan de wereld te laten weten, en daar hebben we jou voor nodig.

Functieomschrijving

Jouw focus is tweeledig en glashelder: het vergroten van onze brand awareness op wereldwijd niveau en het genereren van kwalitatieve leads die door sales worden opgevolgd. Daarmee speel je een cruciale rol in het behalen van onze ambitieuze doelstellingen rondom naamsbekendheid en groei. Hoe dan? Allereerst bepaal jij, samen met de directie, de marketing- en communicatiestrategie. Daarna ben jij volledig in de lead voor wat betreft het maken van tactische en operationele keuzes én de uitvoering. Via doeltreffende marketingcampagnes weet jij onze klantdoelgroepen te raken en daarvoor krijg je de ruimte om de samenwerking op te zoeken met externe specialistische partijen, zoals een copywriter, reclame- en/of online marketingbureau. Ook krijg je een aansturende rol richting onze Marketeer.

Jouw rol kent dus vooral een sterk initiërend, coördinerend en organiserend karakter (generalist). Tegelijkertijd ben en blijf jij wel die “marcom vakidioot” die duidelijke briefings kan verzorgen en alert is op de kwaliteit (details) van opgeleverde content en materialen alsook op de resultaten (meetbaarheid) van digitale campagnes. Naast jouw regiefunctie steek ben je zelf ook inhoudelijk bezig met je vak. Oftewel, met jouw “getting things done” mentaliteit doe je wat nodig is en dat betekent ook dat je uitvoerende taken zelf oppakt. In team meetings weet je verder op inspirerende wijze draagvlak te creëren voor uiteenlopende marketingconcepten en neem je onze organisatie mee in de planning, voortgang en behaalde resultaten rondom diverse projecten. Je rapporteert aan de directie.

Functie-eisen

Jij beschikt over een HBO/WO diploma – richting Marketing, Communicatie (of aanverwant) – en excelleert in een internationale en technisch georiënteerde omgeving met veel dynamiek. Je bent outgoing, proactief en ondernemend ingesteld en beschikt over het vermogen om te schakelen tussen tactisch /strategisch denken en praktisch (uitvoerend) handelen. Jouw resultaatgerichtheid en winnaarsmentaliteit zijn in balans met jouw creativiteit en oog voor kwaliteit en details. Je bent in staat een duidelijke en sterke boodschap te formuleren en deze te vertalen naar daadkrachtige content en campagnes waarlangs de doelgroep optimaal wordt bereikt en getriggerd. Daarnaast:

 • Heb jij tenminste 5 jaar ervaring in een zelfstandige B2B-marketingfunctie met online focus en de ambitie om te groeien qua verantwoordelijkheid.
 • Ben jij bekend met o.a. content strategie & uitvoering, social media- en email marketing, SEO / SEA, call-to-action en lead nurturing. Belangrijker nog vinden we dat je gemotiveerd bent om jezelf diverse marketing en communicatie disciplines eigen te maken.
 • Beschik jij over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je op uitstekend niveau.
 • Geloof jij in de “de leidende en actieve rol van marketing” en een sterke verbinding tussen marketing en sales.

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn geen werkers, wij zijn avonturiers! Bij EZ Factory kom je terecht in een dynamische en innovatieve omgeving met korte communicatielijnen. Wij geloven in de kracht van een inclusief team   waarin een passie voor de operator in de fabriek, techniek, digitalisering en tevreden klanten gedeeld wordt. Ook zijn we niet vies van een beetje ambitie. We groeien hard en jij krijgt van ons de verantwoordelijkheid en vrijheid om echt impact te kunnen hebben op de groeiversnelling en het succesniveau dat we nastreven. In lijn hiermee kun je rekenen op onder meer:

 • Een jaarcontract met de intentie om deze op te volgen met een vaste aanstelling.
 • Een goed basissalaris, aangevuld met een bruto toelage waarvan zelf kunt bepalen of je deze aanwend voor pensioenopbouw of andere persoonlijke doelstellingen.
 • De mogelijkheid om tot 10% bonus (over het kale bruto jaarsalaris) extra te verdienen bij het behalen van individuele en bedrijfsbrede doelstellingen.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) en 8% vakantietoeslag per jaar die maandelijks wordt uitgekeerd.
 • Een dekkende kilometervergoeding.
 • De mogelijkheid om deze rol fulltime of parttime te vervullen.
 • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
 • Een laptop, IPad en telefoon (of telefoonvergoeding) om jouw werkzaamheden te kunnen uitvoeren.
 • Diverse ontwikkel- en trainingsmogelijkheden, zowel in-house als extern.
 • Een fijne werkplek op de High Tech Campus in Eindhoven.
SOLLICITEER NU

Meer weten of direct solliciteren

EZ Factory wordt door Sprint Intermediair (www.sprintintermediair.nl) ondersteund bij de werving en selectie ten behoeve van deze vacature. Heb je interesse én voldoe je aan de eisen zoals genoemd in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV, eventueel aangevuld met motivatie, naar dvdberg@sprintintermediair.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis van den Berg (behandelend Consultant bij Sprint Intermediair) op 06-48486036.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.