Wij willen zorginstellingen helpen om de komende tijd goede zorg te blijven leveren

Garandeer veiligheid en hygiëne

Vermijd besmettingsgevaar en zorg dat kerntaken rondom veiligheid en hygiëne op de juiste manier en volgens de juiste procedure gevolgd worden door alle zorgmedewerkers binnen uw organisatie. Hiermee garandeert u een veilige en hygiënische werkomgeving voor uw patiënten en medewerkers.

Leid nieuw personeel snel op

Voorkom onnodige problemen met onvoldoende opgeleid personeel en zorg dat kerntaken en checklijsten op een visuele manier worden uitgebeeld, zodat zorgpersoneel weet wat ze moeten doen, wanneer ze het moeten doen en hoe ze het moeten doen.

Waarborg kwaliteit

Standaardiseer uw protocollen en werkprocedures om zo snel en gestructureerd te kunnen opschalen in inrichting van kamers. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van de werkomgeving, de apparatuur en uiteindelijk de verleende zorg aan patiënten.

EZ-GO Care helpt zorgpersoneel

Door de toenemende stroom patiënten, neemt de druk op ziekenhuizen en andere zorginstellingen toe. Hierdoor is de tijd voor goede zorg per patiënt lager en is efficiënt werken van belang. Middels het digitaliseren van protocollen en procedures, kan het zorgpersoneel veel efficiënter werken en houdt zo meer tijd over voor kwalitatieve zorg voor patiënten.

Wij stellen onze EZ-GO Care app gratis beschikbaar voor zorginstellingen, om zo alle patiënten de zorg te bieden die zij verdienen.

EZ-GO Care helpt bij

  • Waarborgen veiligheid patiënten en medewerkers
  • Sneller opleiden nieuwe medewerkers
  • Waarborgen kwaliteit van opleiden medewerkers
  • Borgen van hygiëne- en schoonmaakprotocollen
  • Sneller inrichten en opschalen nieuwe ruimtes
KERNTAKEN

Met taken garandeert u een veilige en hygiënische werkomgeving

Routinematig schoonmaken van de intensive care of het inspecteren van medisch apparatuur, draagt bij aan het garanderen van een veilige en hygiënische werkomgeving. Plan schoonmaakactiviteiten en inspecties binnen uw werkomgeving in met onze EZ-GO Care app. Denk aan het ontsmetten van de intensive care of schoonmaken van de beademingsapparatuur. 

VRAAG EZ-GO CARE AAN
CHECKLIJSTEN

Met checklijsten volgt u de juiste procedures en protocollen

Visualiseer procedures en protocollen voor zorgpersoneel middels checklijsten, zodat zij altijd op de juiste manier handelen en weten wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen. Hierdoor kunnen nieuwe medewerkers kwalitatief beter opgeleid worden en dus sneller starten met het verlenen van zorg. Digitaliseer bijvoorbeeld procedures rondom het inrichten van nieuwe ruimtes of hygiëne protocollen rondom werkomgeving en medische apparatuur.

VRAAG EZ-GO CARE AAN
AUDITS

Met audits borgt u de veiligheid en kwaliteit binnen uw zorginstelling

U krijgt real-time inzicht en informatie over de status van de kwaliteit binnen uw zorginstelling. U kunt hygiëne- of veiligheidsaudits uitvoeren om de kwaliteit binnen uw zorginstelling te bewaken. U controleert of de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakprotocollen correct is en kan direct acteren wanneer er afwijkingen zijn d.m.v. de actie- en chatmodule.

VRAAG EZ-GO CARE AAN

Start nu met implementeren

Het kost u 4 uur om de EZ-GO Care te implementeren en het levert u direct capaciteit en resultaat op. Investeer een paar uur in het digitaliseren van procedures en protocollen en u bent klaar voor gebruik. Wij helpen u op weg zodat u snel aan de gang kan. Het gebruik van de app is kosteloos gedurende de Corona crisis.

Onze app is uniek door het visuele design en zeer simpel in gebruik, daarom gaat het zo snel!

Vraag de EZ-GO Care nu aan en start direct. Mail ons op hi@ezfactory.nl of bel ons op 088-9904200

VRAAG EZ-GO CARE AAN

EZ-GO Care is een product van EZ Factory