Wij helpen fabriekshelden de komende tijd met 6 maanden GRATIS gebruik EZ-GO

Waarom doen we dit?

Wij willen ons steentje bijdragen om fabriekshelden te helpen die zo hard werken aan de productie van o.a. gezichtsmaskers, desinfectie-gel of beademingsapparatuur.

Voor wie doen we dit?

Dit geldt voor fabrieken die een toegevoegde waarde bieden in de strijd tegen het Coronavirus. Dit zijn fabrieken, inclusief fabrieken die een productieproces daarvoor hebben omgebouwd, die o.a. beschermingsmiddelen, medisch apparatuur en medicijnen produceren.

Wat is de deal?

EZ Factory biedt de EZ-GO app gratis aan voor een periode van 6 maanden aan fabrieken en hun helden. Naast de app, ondersteunt EZ Factory ook bij de implementatie en training binnen uw fabriek.

EZ-GO helpt fabriekshelden

EZ-GO is een mobiele oplossing (app), gericht op continu verbeteren in productieomgevingen. De eenvoudige en visuele app wordt gebruikt in fabrieken om checklijsten, autonoom onderhoudstaken en audits te digitaliseren. Daarnaast biedt de toepassing de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteringen van de standaard voor te stellen.

De app voldoet aan de behoefte van verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals; operators, teamleiders, productiemanagers, lean managers en monteurs. Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving en start met het gebruiken van de EZ-GO app. Hiermee creëert u niet alleen een veiligere en meer hygiënische werkomgeving, maar verlicht u ook de werkzaamheden van de operators op de werkvloer.

EZ-GO helpt u bij

  • Waarborgen veiligheid binnen werkomgeving
  • Borgen kwaliteit van producten
  • Verhoging efficiëntie op de fabrieksvloer
  • Sneller opleiden nieuwe medewerkers
KERNTAKEN

Met autonoom onderhoudstaken garandeert u een veilige en hygiënische werkomgeving

Routinematig schoonmaken van de productieomgeving of het inspecteren van machines, draagt bij aan het garanderen van een veilige en hygiënische werkomgeving. Plan schoonmaak-, inspectie- en smeertaken (Autonoom Onderhoud) binnen uw werkomgeving in met onze EZ-GO app. 

VRAAG EZ-GO AAN
CHECKLIJSTEN

Met checklijsten handhaaft u de standaard werkwijze

Visualiseer checklijsten om de standaard te handhaven, zodat operators altijd op de juiste manier handelen en weten wat ze moeten doen en hoe ze het moeten doen. Hierdoor kunnen nieuwe medewerkers kwalitatief beter opgeleid worden en dus sneller starten met de productie. Digitaliseer bijvoorbeeld checklijsten rondom het opstarten en veiligstellen van machines, de ploegoverdracht tussen ploegen of hygiëne- en kwaliteitsstandaarden rondom werkomgeving, machines en producten.

VRAAG EZ-GO AAN
AUDITS

Met audits borgt u de veiligheid en kwaliteit binnen uw fabriek

U krijgt real-time inzicht en informatie over de conditie van uw fabriek. U kunt veiligheid- en hygiëneaudits uitvoeren om de kwaliteit binnen uw fabriek te monitoren en borgen. Controleer bijvoorbeeld of de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaak correct is en stuur bij op afwijkingen d.m.v. de actie- en chatmodule in de EZ-GO app.

VRAAG EZ-GO AAN

Start nu met implementeren

Het kost slechts enkele uren om de standaarden van een eerste productielijn te digitaliseren. Dit levert u al direct capaciteit en resultaat op. Wij helpen u op weg, zodat u snel aan de gang kan. Daarna bent u in staat om zelfstandig, met een beperkte inspanning, de app in uw fabriek verder uit te rollen. Het gebruik van de app is kosteloos voor 6 maanden.

Onze app is uniek door het visuele design en zeer simpel in gebruik, daarom gaat het zo snel!

Vraag de EZ-GO nu aan en start direct. Mail ons op hi@ezfactory.nl of bel ons op 088-9904200

VRAAG EZ-GO AAN