Apps maken is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpele apps maken

Onze apps zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk dankzij de simpele en doordachte vormgeving. Daardoor helpen ze om veelvoorkomende uitdagingen in fabrieken op te lossen.

Over EZ-GO

EZ-GO is een mobiele oplossing (app), gericht op continu verbeteren in productieomgevingen. De eenvoudige en visuele app wordt gebruikt in fabrieken om checklijsten, eerstelijns onderhoudstaken en audits te digitaliseren. Daarnaast biedt de toepassing de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteringen van de standaard voor te stellen.

De app voldoet aan de behoefte van verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals; operators, teamleiders, productiemanagers, lean managers en monteurs. Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving en start met het gebruiken van de EZ-GO app. Hiermee creëert u niet alleen een veiligere en meer hygiënische werkomgeving, maar verlicht u ook de werkzaamheden van de operators op de werkvloer.

Veiligheid op de werkvloer

Veiligheid is essentieel op de werkvloer, want een ongeluk zit in een klein hoekje. In de EZ-GO app vindt u visuele checklists en audits. Zo kunt u eenvoudig een veiligheidsaudit of 5S audit uitvoeren, of een LOTOTO checklist opvragen. 

VRAAG DEMO AAN

Bewaak de kwaliteitsstandaard van uw product

U wilt uw klanten producten van topkwaliteit kunnen garanderen. Daarom is het belangrijk dat u continu de basisconditie van uw productie-omgeving handhaaft. Met onze EZ-GO app creëert u visuele en digitale kerntaken en checklijsten voor kwaliteitsinspecties op kritische plekken. Zo borgt u de kwaliteit van uw product en kunt u dit ook aan uw klanten laten zien.

VRAAG DEMO AAN

Vergroot de efficiëntie van uw lijn

Eerstelijns onderhoud aan de lijn is van belang om te voorkomen dat storingen en korte stops optreden, waardoor productietijd verloren gaat. Dat gaat ten koste van het resultaat. Wij zorgen dat trotse operators de eigenaar zijn van hun machines en zelf eerstelijns onderhoud kunnen uitvoeren met behulp van onze EZ- GO app. Dit verkleint de downtime en vergroot de efficiëntie: een win-winsituatie.

VRAAG DEMO AAN

Verbeter de prestaties van uw werknemers

Standaardiseer de werkzaamheden van de operator. Voer een opstart, een productwissel, een veiligheidsprocedure altijd op dezelfde manier uit. De operator gebruikt een visuele digitale checklijst om te borgen dat het juiste gebeurt.

Vergroot de kennis en vaardigheden van operators door altijd en direct werkinstructies bij de hand te hebben. Dat scheelt veel kostbare tijd en vergroot de betrokkenheid van nieuwe medewerkers.

VRAAG DEMO AAN

Binnen de maand aan de slag?

Demo

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende demonstratie. Maak kennis met onze app EZ-GO en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Inrichting pilot en training

We richten in een paar dagen, samen met een paar van uw medewerkers, de app in voor een deel van uw bedrijf. Daarbij leiden we uw mensen op om in de toekomst de rest van uw bedrijf ook in de app in te richten en hun collega's te trainen.

Pilotperiode

Operators ervaren na een uurtje training, hoe het is om eenvoudig en overzichtelijk te werken met onze gebruiksvriendelijke app. Het pilotproject duurt 8 weken.

Evaluatie

We evalueren halverwege en aan het einde van de pilot aan de hand van enkele succesfactoren die we van tevoren samen met u vaststellen. Bij een succesvolle evaluatie kunt u de app na de pilotperiode zelfstandig uitrollen over meerdere lijnen en locaties.

VRAAG DEMO AAN

Hier werken al tevreden operators

Dit vinden onze klanten

Tevreden operators?

VRAAG DEMO AAN