EZ Factory wil zorginstellingen helpen in strijd tegen Coronavirus met gratis app

EZ Factory wil zorginstellingen helpen in strijd tegen Coronavirus met gratis app

Wij zijn van EZ Factory, een technologiebedrijf dat apps maakt voor de industrie en willen graag helpen in deze moeilijke tijd met het Coronavirus. Wij hebben geen mondkapjes of beademingsapparatuur, maar wel de EZ-GO app die we normaal gesproken leveren aan fabrieken. Onze founders Randy Appiah en Robert Bouwman zijn ervan overtuigd dat ook zorginstellingen enorme baten kunnen hebben bij het toepassen van de EZ-GO app. Daarom biedt EZ Factory hun app gratis aan, aan alle zorginstellingen in ons land. Dit doen we onder de naam EZ-GO Care.  

Gezien de situatie rondom het Coronavirus is bijvoorbeeld een tekort aan kwalitatief opgeleid zorgpersoneel en het borgen van hygiëne een probleem geworden. De EZ-GO Care app kan een bijdrage leveren aan:

  • Verhogen veiligheid patiënten en medewerkers
  • Sneller opleiden nieuwe medewerkers
  • Waarborgen kwaliteit van opleiden medewerkers
  • Borgen van hygiëne- en schoonmaakprotocollen
  • Sneller inrichten en opschalen nieuwe ruimtes

Waarom doen wij dit?

Wij hopen bij te dragen aan het blijven leveren van kwalitatieve zorg en ten tweede krijgen we als ondernemers hier super veel energie van! Het idee is binnen twee dagen uit de grond getrokken om zorginstellingen te kunnen dienen. Het zou mooi zijn als hier publiciteit aan wordt gegeven, zodat zoveel mogelijk zorginstellingen hier gratis gebruik van kunnen maken.

Bekijk hier waarom de oprichters van EZ Factory hun steentje bij willen dragen:

Meer informatie is te vinden op onze website of mail ons op hi@ezfactory.nl.