Voeg tags toe aan werkinstructies, checklijsten, taken, audits of acties

Zo vind je snel het juiste item en maak je overzichtelijke analyses van de data in EZ-GO.

Vraag demo aan

Waarom tags gebruiken?

Tags maken het makkelijk om data uit EZ-GO te categoriseren en te analyseren. De tagstructuur is gemakkelijk in te richten.

Zo krijg je inzicht in wat er goed gaat en waar verbetering mogelijk is. Het biedt gestructureerde en waardevolle input voor continu verbeteren.

Zo werkt tagging

Binnen het EZ-GO platform kun je gemakkelijk een tagstructuur aanmaken. Deze heeft hoofdcategorieën, waar individuele tags onder hangen. Zo borg je een uniform gebruik van de tags. Aan elk item in EZ-GO, zoals werkinstructies, checklijsten, taken, audits of acties, kun je tags toekennen.

Inzicht door categorisering

De tags helpen om data uit EZ-GO te categoriseren en te analyseren. Dat kan over fabrieken heen, omdat je dezelfde categorieën gebruikt. De gestructureerde data van de checklijsten geeft bijvoorbeeld inzicht in de inspanningen en resultaten op het gebied van veiligheid of duurzaamheid.

Door tags toe te kennen aan individuele acties, krijg je inzicht in het soort incidenten dat voorkomt. Dat geeft richting aan structurele verbeteringen.

Standaardisatie én flexibiliteit

De EZ-GO tagmanager maakt het makkelijk om de tagstructuur op te zetten. Duidelijke kleuren creëren extra overzicht. De tags zijn over verschillende fabrieken heen te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk per fabriek specifieke lokale tags toe te voegen.

De tagfunctionaliteit is standaard beschikbaar in het EZ-GO platform. Werk jij er al mee? Of wil je meer weten? Neem dan contact op of vraag om een DEMO.