Werken bij EZ Factory

Om onze ambities waar te maken zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wij zijn geen werkers, wij zijn avonturiers!

Ga het avontuur met ons aan!

Werken bij EZ Factory betekent direct invloed uitoefenen op het succes en de verdere groei van ons bedrijf. Wij geven onze medewerkers veel vrijheid om te groeien en zich verder te ontwikkelen binnen een dynamische en innovatieve omgeving op de Mahatma Gandhilaan in Eindhoven. EZ Factory zorgt ervoor dat bedrijven efficiënter en optimaal hun kwaliteitsproducten kunnen leveren. Hier worden wij ontzettend blij van, maar onze klanten nog veel meer! En jij kunt hier je steentje aan bijdragen. Wie wil dat nou niet?!

Verscheidenheid aan mensen zorgt voor meer creativiteit en frisse ideeën. Wij zijn dan ook constant op zoek naar gedreven en ambitieuze talenten met een passie voor techniek, die onze klanten verder kunnen helpen met het digitaliseren van hun productielocaties. Wij zijn zelf ook niet vies van een beetje ambitie. Wij streven naar constante groei, en we kijken verder dan onze eigen landsgrenzen. Lijkt het je tof om met ons mee op avontuur te gaan? Solliciteer dan direct op onderstaande vacatures of stuur ons een e-mail en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Wij vinden het altijd leuk om getalenteerde mensen te ontmoeten. Staat jouw droombaan er niet tussen? Laat het weten en vertel ons waarom jij aan het EZ Factory-avontuur mee wilt doen.

Vacatures

Getalenteerde mensen ontmoeten vinden wij altijd leuk. Staat jouw droombaan er niet tussen? Laat het weten en vertel ons waarom jij aan ons avontuur wilt deelnemen.

Solliciteer nu