Met de data-API informatie automatisch importeren en analyseren

De data-API van EZ-GO maakt het mogelijk om data uit het EZ-GO platform automatisch in te lezen in analysesystemen zoals Power-BI, Bluetab of QlikView.

Vraag demo aan

Waarom data-API?

Wat je digitaal opslaat, kun je ook digitaal ophalen! Dankzij een uniform dataformat en een eenvoudige koppeling is de EZ-GO data in alle BI-systemen te gebruiken. Dat maakt analyses en visualisaties makkelijk en snel.

Je kunt de EZ-GO data combineren met data uit andere systemen en zo waardevolle inzichten krijgen die direct leiden tot verbeteringen.

Zo werkt de data-API

Wanneer je nog werkt met papier, kun je alleen maar dromen van de analyses die mogelijk worden dankzij EZ-GO. We leggen de digitale data van checklijsten, audits, acties en alle andere data-elementen in EZ-GO continu vast in een separate omgeving per klant. Via de eenvoudige koppeling is deze data geautomatiseerd in te lezen in de eigen bedrijfsomgeving, bijvoorbeeld in Power-BI, Bluetab, QlikView of een ander BI-systeem.

Verschillende soorten data te gebruiken

Naast de data van checklijsten, audits of acties kun je ook andere data gebruiken die in EZ-GO wordt vastgelegd. Bijvoorbeeld data over temperatuur, druk of pH-waarden die in de productie-omgeving ingevuld worden. Of KPI’s zoals snijverlies, die operators bij shift handovers noteren.

Alle data die in EZ-GO wordt vastgelegd is via de data-API te importeren.

Mogelijkheden dankzij de data-API van EZ-GO

De data-API is een startpunt. Er zijn verschillende dataformats waar je uit kunt kiezen bij het importeren. Je hebt de keuze om alle data te gebruiken, of te kiezen voor enkele categorieën. Daarmee is de API geschikt voor zowel geavanceerde BI-gebruikers als voor bedrijven die eenvoudige analyses met Excel willen maken. Je kunt er ook voor kiezen om te werken met een BI-service of een enterprise API-gateway.

De data kan opgenomen worden in een datawarehouse en gebruikt worden voor correlaties met data uit andere bronnen bijv. uit een maintenace management systeem of quality management systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Eenvoudig

De data-API is een optionele functionaliteit (add-on) binnen het EZ-GO platform.

Klanten die het gebruiken, zijn zeer enthousiast over de makkelijk te implementeren API-omgeving.

Wat aan onze kant voorop staat: veiligheid van de data, een eenvoudige koppeling en veel mogelijkheden om de data te gebruiken. Van EZ-GO naar alle systemen; we keep it easy.

Wil je meer weten over de data-API van EZ-GO? Bel ons dan voor meer informatie of vraag een DEMO aan.