Wij digitaliseren de werkvloer

Het EZ-GO platform geeft operators de tools om het proces en de productie te vereenvoudigen én te verbeteren.

Onze passie: Power to the Operator!

Het dagelijks werk van operators op de werkvloer gemakkelijker maken door het gebruik van digitale oplossingen.
De oprichters van EZ Factory hebben jaren op de werkvloer samen met operators gewerkt en verbeterd. Daar zagen we steeds dezelfde uitdagingen op de werkvloer:

  • Weinig inzicht in veiligheid doordat papieren taakregistraties en audits moeilijk te monitoren zijn
  • Veel kwaliteitsissues doordat kerntaken niet op tijd of juist worden uitgevoerd met als resultaat een afwijkende productkwaliteit of zelfs recalls
  • Lage productiviteit per operator doordat het uitvoeren en opvolgen van papieren checklists en audits veel tijd en energie kost
  • Veel storingen doordat eerstelijns onderhoud matig wordt uitgevoerd bij gebrek aan overzicht
  • Weinig direct duidelijke en up-to-date instructies voor operators
  • Weinig procesverbetering doordat operators de juiste tools missen om continu verbeteren mogelijk te maken
  • Operators voelen zich geen eigenaar van de machine omdat ze weinig invloed hebben op verbetering

EZ Factory winnaar van Gerard & Anton (Philips) Award 2020

LEES MEER

Eindhovens Dagblad – ‘EZ Factory de industriestandaard voor fabrieken’

LEES MEER
Voor en door operators

Eén van onze antwoorden op deze vraag is de EZ-GO app. Deze hebben wij samen met operators van gerenommeerde bedrijven ontwikkeld. Zij vertelden ons wat ze nodig hebben. Dat hebben we samen met een ontwerper vertaald naar een gebruiksvriendelijke app, waarbij foto en video centraal staan. EZ-GO is overzichtelijk: je logt in en weet in één oogopslag wat vandaag je kerntaken zijn rondom veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

100% tevreden klanten

Inmiddels werken meerdere bedrijven al met het EZ-GO Platform. Onze klanten zijn multinationals en MKB’s. Van operator tot directeur: iedereen is enthousiast. Na een pilotperiode zeggen alle klanten volmondig ja tegen een vervolg. Onze klanten rollen EZ-GO zelfstandig uit over meerdere lijnen en locaties. Daarbij zetten wij het klantbelang altijd voorop: we denken mee en helpen succesfactoren te bepalen én te behalen.

Wij zetten de operator centraal

Met onze visuele apps en gestandaardiseerde processen willen wij het dagelijkse werk eenvoudiger, en daarmee leuker maken. Uniek aan EZ-GO is dat wij de operator centraal zetten: ”Power to the Operator!”. Dat is immers de man of vrouw op de werkvloer die de taken uitvoert en ziet waar het nóg beter kan. Ons doel is dan ook het werk eenvoudig en de operator blij te maken.

Vandaag nog starten met EZ-GO?