Samen met onze partners creëren wij snelheid en schaalbaarheid om zo waarde voor onze klanten te bieden

Vertrouwd door

Met SNELHEID en SCHAALBAARHEID creëren wij WAARDE

SNELHEID

Samen met onze partners garanderen wij SNELHEID, dankzij onze plug-and-play oplossingen en goedwerkende technologie.

SCHAALBAARHEID

Samen met onze partners helpen wij de wereld met onze makkelijk aanpasbare en schaalbare oplossing die overal geïmplementeerd kan worden, waar je ook bent.

WAARDE

Onze partners hebben verstand van de industrie en van digitale technologieën waardoor ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Onze vertrouwdepartners.

Roland Berger is al meer dan 50 jaar een begrip bij het helpen van gevestigde bedrijven met het bepalen en realiseren van hun strategieën.

Ondernemers hebben meer nodig dan alleen geld, de juiste faciliteiten en advies. Wat ze nodig hebben is iemand die écht met hen gaat zitten, die hun bedrijfsmodel verbetert en kritisch bekijkt, een overtuigend plan schrijft en helpt om een succes van het bedrijf te maken. Met ons Roland Berger Tenzing-aanbod hebben we onze diensten uitgebreid naar ondernemingen met schaalbare bedrijfsmodellen en een potentie voor aanzienlijke groei. Wij bieden hun de hands-on ondersteuning van een gevestigd consultancybedrijf, onze kennis van verschillende markten, business en strategieën, ons merk en netwerk en onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van ondernemingen. Tegelijkertijd houden we onze diensten betaalbaar door te delen in het risico. Roland Berger Tenzing helpt startende ondernemers met het opschalen van hun persoonlijke Everest, van de ‘basiskamp’ tot de ‘summit’ met zakelijk succes.

Bezoek website

Pontifexx is een pragmatisch adviesbureau op het gebied van assetmanagement.

De pragmatische insteek is de onderscheidende factor. Pontifexx combineert het advies met implementatie. Veel klanten hebben een uitdaging, maar niet de oplossing noch capaciteit. Pontifexx verzorgt daarom meer dan 100 verbeterprojecten in het jaar in de sectoren Food, Feed, Chemie, Pharma, Olie & Gas en de zorg.

Een verbeterproject van Pontifexx staat nooit op zichzelf. Een klant van Pontifexx stapt in het volwassenheidsmodel en wordt voortdurend getriggerd om te verbeteren. Dat wordt gedaan door de kennis uit een project met de ambitie van de klant te combineren in een roadmap om zo het gewenste niveau te bereiken.

Typische Pontifexx projecten zijn autonoom onderhoud, implementatie en optimalisatie van onderhoudsbeheersystemen, opstellen van risicogestuurd onderhoud, reservedelenbeheer, voorspellend onderhoud, energiemonitoring en nog veel meer. Pontifexx heeft ongeveer 30 enthousiaste professionals een dekking door heel Nederland en komt graag met u in contact.

Door meer samen te werken aan eerstelijns onderhoud, verbeteren de technische dienst en de operators samen de veiligheid, kwaliteit en efficiency van de productie. Hoe komt zo’n samenwerking tot stand en hoe kun je deze organiseren? Pontifexx en EZ Factory leggen uit wat hiervoor de succesfactoren zijn: https://ezfactory.nl/2021/01/19/technische-dienst-en-operators-schudden-elkaar-de-hand/.

Bezoek website

“Wij zijn Visual Workplace, leverancier, producent en adviseurs op het gebied van Visual Management Tools.”

Met een enthousiast, creatief en deskundig team overtuigen wij elk bedrijf van de kracht van Visual Management Tools. Visuele tools (visualisatiematerialen), zijn producten die ingezet worden om werkplekken- en processen te verbeteren. Deze producten hebben altijd als doel om veiligheid, kwaliteit, productiviteit of betrokkenheid te vergroten.

Werkplekken zijn nooit standaard, werkomgevingen zijn nooit standaard, dus ook de visuele tools op deze werkplekken niet. Wij focussen ons op die unieke omgevingen en sluiten producten als schaduwborden, gereedschapsborden, visualisatieborden en overige signing daar naadloos op aan.
Naast custom (maatwerk) producten bieden wij ook een breed assortiment aan standaard visualisatiematerialen via onze visuele webshop. Denk aan magneetvensters, smiley magneten, vloermarkeringstape en uiteraard whiteboards en accessoires.

Wij geloven zo sterk in onze visuele tools, dat we daar ook graag over kletsen en klanten “echt” willen leren kennen.

Bezoek website

Ultimo: Enterprise Asset Management software met een ongeëvenaarde ROI

Ultimo Software Solutions is de leverancier van het nummer één flexibele Enterprise Asset Management (EAM) cloud platform ‘Ultimo’. De software helpt meer dan 2000 klanten in productie, gezondheidszorg, logistiek, infra en nutsbedrijven met het verhogen van de uptime van assets, het beheren van kosten, het verlengen van de levensduur van assets, het voldoen aan wet- en regelgeving en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Dat doet het met een ongeëvenaarde ROI door korte implementatieprocessen, naadloze integraties en Self-Service applicatiebeheer. Ultimo is actief sinds 1988 en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Door de software van Ultimo te koppelen aan de oplossingen van EZ Factory, maken we onderhoud en andere essentiële taken in de fabriek nóg eenvoudiger en efficiënter.

Meer informatie in onze bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=HvJJBCDqtnU

Bezoek website

Perfact. Make the difference.

Kennis, mens en techniek vormen de drie componenten die Perfact maken tot een allround advies en management partner. Door middel van onze integrale benadering helpen wij organisaties en mensen aantoonbaar te verbeteren. Wij weten dat co-creatie en co-innovatie onze partners verder brengt. Wij delen hierbij graag onze kennis en staan altijd open voor nieuwe ideeën en inzichten.

Wij leveren maatwerk en denken altijd mee

Hoewel onze wereld bestaat uit protocollen en methodieken, passen wij onze kennis en ervaring out-of-the-box toe. Wij hebben geen meebewegende adviseurs, maar consultants met toegevoegde waarde, wij brengen onze eigen wijsheid in. Daarbij maken wij het verschil door altijd te zoeken naar de vraag achter de vraag. Zo realiseren wij oplossingen voor de lange termijn.

Onderscheidend van Perfact is dat we niet enkel de som der delen van kennis, mens en techniek bekijken, maar tevens de integratie van deze delen, zodat er nog meer synergie en resultaat behaald kan worden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Bezoek website

Creëer waarde voor fabriekenWord vandaag nog partner