EZ Factory blikt terug op succesvolle deelname aan CES 2024

Eindhoven, 30 januari 2024 – Als Nederlandse pionier in innovatieve oplossingen voor de fabrieksvloer, kijken we terug op een geslaagde deelname aan CES 2024. Tijdens deze indrukwekkende techbeurs in Las Vegas hebben wij ons revolutionaire EZ-GO platform aan een wereldwijd publiek mogen tonen. De CES beurs vond plaats van 9 tot en met 12 januari 2024.

Randy Appiah, CO-CEO van EZ Factory, blikt terug: “We zijn verheugd over de positieve reacties die we hebben ontvangen tijdens CES 2024. Ons EZ-GO platform heeft bewezen de productie-industrie te transformeren. De combinatie van digitaliseren en daarbij het verbeteren van de veiligheid, kwaliteit en efficiency op de werkvloer maakt ons platform uniek en waardevol voor fabrieken wereldwijd.”

Naast het presenteren van het EZ-GO platform, nam EZ Factory deel aan paneldiscussies en netwerkevenementen die georganiseerd werden door het NL Paviljoen. EZ Factory wisselde kennis uit met andere experts en legde waardevolle contacten voor toekomstige samenwerkingen. Waaruit de drie belangrijkste take aways van Randy Appiah en Robert Bouwman hieronder te lezen zijn:

  1. Eenvoud is essentieel. In onze discussies was het duidelijke thema dat eenvoud van groot belang is. Bij EZ Factory begrijpen we dit en ons EZ-GO-platform belichaamt gebruiksvriendelijke eenvoud, waardoor de overstap naar papierloze operaties een fluitje van een cent is voor productieteams.
  2. Data is het nieuwe goud. Bevestigend wat we altijd al geloofden, benadrukte maar liefst 80% van onze gesprekken dat data het nieuwe goud is in de productie. Met de digitale oplossingen van EZ Factory stellen we bedrijven in staat om het volledige potentieel van hun operationele gegevens te benutten, wat leidt tot geïnformeerde beslissingen en efficiëntiewinsten.
  3. AI: de volgende generatie. Dit jaar was kunstmatige intelligentie (AI) een sleutelthema dat uiteenlopende gebieden verenigde. Deze ontwikkeling toont aan hoe de belangrijkheid van AI toeneemt, ook binnen de productie-industrie. AI zal worden ingezet om veiligheid, kwaliteit en efficiëntie te verbeteren. AI kan worden gebruikt voor: identificeren van defecten in producten en apparatuur, monitoren van apparatuur en voorspellen van onderhoud, optimaliseren van supply chain management.

Met de succesvolle CES-deelname achter de rug, blijft EZ Factory zich richten op verdere ontwikkeling en wereldwijde uitbreiding van het EZ-GO platform. De Nederlandse start-up is vastbesloten om de productie-industrie te blijven innoveren en te voorzien van krachtige tools die de werkvloer veiliger, efficiënter en productiever maken. Afsluitend, bekijk hieronder de aftermovie van de CES: