Samen met onze partners creëren wij snelheid en schaalbaarheid om zo waarde voor onze klanten te bieden

Met SNELHEID en SCHAALBAARHEID creëren wij WAARDE

SNELHEID

Samen met onze partners garanderen wij SNELHEID, dankzij onze plug-and-play oplossingen en goedwerkende technologie.

SCHAALBAARHEID

Samen met onze partners helpen wij de wereld met onze makkelijk aanpasbare en schaalbare oplossing die overal geïmplementeerd kan worden, waar je ook bent.

WAARDE

Onze partners hebben verstand van de industrie en van digitale technologieën waardoor ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Onze vertrouwdepartners.

Roland Berger is al meer dan 50 jaar een begrip bij het helpen van gevestigde bedrijven met het bepalen en realiseren van hun strategieën.

Ondernemers hebben meer nodig dan alleen geld, de juiste faciliteiten en advies. Wat ze nodig hebben is iemand die écht met hen gaat zitten, die hun bedrijfsmodel verbetert en kritisch bekijkt, een overtuigend plan schrijft en helpt om een succes van het bedrijf te maken. Met ons Roland Berger Tenzing-aanbod hebben we onze diensten uitgebreid naar ondernemingen met schaalbare bedrijfsmodellen en een potentie voor aanzienlijke groei. Wij bieden hun de hands-on ondersteuning van een gevestigd consultancybedrijf, onze kennis van verschillende markten, business en strategieën, ons merk en netwerk en onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van ondernemingen. Tegelijkertijd houden we onze diensten betaalbaar door te delen in het risico. Roland Berger Tenzing helpt startende ondernemers met het opschalen van hun persoonlijke Everest, van de ‘basiskamp’ tot de ‘summit’ met zakelijk succes.

Bezoek website

Pontifexx is een pragmatisch adviesbureau op het gebied van assetmanagement.

De pragmatische insteek is de onderscheidende factor. Pontifexx combineert het advies met implementatie. Veel klanten hebben een uitdaging, maar niet de oplossing noch capaciteit. Pontifexx verzorgt daarom meer dan 100 verbeterprojecten in het jaar in de sectoren Food, Feed, Chemie, Pharma, Olie & Gas en de zorg.

Een verbeterproject van Pontifexx staat nooit op zichzelf. Een klant van Pontifexx stapt in het volwassenheidsmodel en wordt voortdurend getriggerd om te verbeteren. Dat wordt gedaan door de kennis uit een project met de ambitie van de klant te combineren in een roadmap om zo het gewenste niveau te bereiken.

Typische Pontifexx projecten zijn autonoom onderhoud, implementatie en optimalisatie van onderhoudsbeheersystemen, opstellen van risicogestuurd onderhoud, reservedelenbeheer, voorspellend onderhoud, energiemonitoring en nog veel meer. Pontifexx heeft ongeveer 30 enthousiaste professionals een dekking door heel Nederland en komt graag met u in contact.

Bezoek website

“Wij zijn Visual Workplace, leverancier, producent en adviseurs op het gebied van Visual Management Tools.”

Met een enthousiast, creatief en deskundig team overtuigen wij elk bedrijf van de kracht van Visual Management Tools. Visuele tools (visualisatiematerialen), zijn producten die ingezet worden om werkplekken- en processen te verbeteren. Deze producten hebben altijd als doel om veiligheid, kwaliteit, productiviteit of betrokkenheid te vergroten.

Werkplekken zijn nooit standaard, werkomgevingen zijn nooit standaard, dus ook de visuele tools op deze werkplekken niet. Wij focussen ons op die unieke omgevingen en sluiten producten als schaduwborden, gereedschapsborden, visualisatieborden en overige signing daar naadloos op aan.
Naast custom (maatwerk) producten bieden wij ook een breed assortiment aan standaard visualisatiematerialen via onze visuele webshop. Denk aan magneetvensters, smiley magneten, vloermarkeringstape en uiteraard whiteboards en accessoires.

Wij geloven zo sterk in onze visuele tools, dat we daar ook graag over kletsen en klanten “echt” willen leren kennen.

Bezoek website

Dutch Operational Excellence Consulting, voor succesvolle OpEx-oplossingen in heel Europa.

Bij DOE Consulting willen we een betere werkomgeving creëren voor mensen, in combinatie met een hogere waarde voor het bedrijf van onze klant. Onze consultants werken samen met mensen op elk niveau om hen in staat te stellen met hun volledig potentieel bij te dragen en zo de inspiratie en business output te vergroten.

Wij gebruiken een unieke methodologie voor het implementeren van onze Operational Excellence en Supply Chain Excellence-programma’s, waardoor mensen en bedrijven verder kunnen groeien. Deze implementatiepakketten bestaan uit video’s met trainingsmateriaal, hand-outs en in-house ondersteuning van onze ervaren consultants. Samen werken we aan het bereiken van een topniveau binnen elke fase van de implementatie.

De ondersteuningsapp EZ-GO is een snelle optie voor succesvolle, degelijke en duurzame Operational Excellence implementaties. Daarom bevelen wij het gebruik van deze app aan bij onze klanten en tijdens onze implementaties.

Bezoek website

iValue Improvement is er voor alle bedrijven die willen starten met een continu verbeterprogramma, of voor bedrijven die ervaren dat hun continu verbeterprogramma niet genoeg resultaat levert.

Wij helpen met versnellen van uw programma, aansluiten bij uw bedrijfsdoelstelling en opleiden van uw medewerkers. Want uiteindelijk moet u zelfstandig resultaat kunnen blijven halen!

Bij iValue Improvement staat het begrip waarde centraal, maar wel vanuit verschillende invalshoeken: de klant (snelheid, kwaliteit), de medewerker (werkplezier, werkdruk) en natuurlijk ook het bedrijfsresultaat (de euro’s en het volume).

U kunt ons gebruiken als coach of mentor van uw medewerkers, of als consultant om samen met u en uw medewerkers waarde voor uw bedrijf te creëren. Wij hebben uitgebreide kennis op gebied van TPM, Lean, Scrum, WCOM, Process Mining en andere data- en mens-gedreven verbetermethodes. Het kenmerk van iValue Improvement is dat we geen tools verkopen, maar de juiste oplossing voor uw probleem zoeken. Als hiervoor een combinatie van verschillende methodes nodig is, dan gebruiken wij die!

Bezoek website

Salemate helpt innovatieve hightech start-ups en scale-ups commercieel te groeien.

SET YOUR GOALS
Wil je hightech sales of heb je geld nodig voor ontwikkeling?
Salemate helpt bij het aantrekken van financiering voor product-, technologie-, markt-, proces- en/of organisatie-innovatie. Dit kunnen ook subsidietrajecten zijn die van a tot z worden uitgevoerd door onze partner The Future.

FIND YOUR SALEMATE
Wil je een specialistische sales-persoon die jou begrijpt?
Wij zoeken een ‘Salemate’ die jouw ambities deelt, een netwerk heeft dat past bij jouw onderneming en jou bij alle stappen van het salesproces ondersteunt.

FIND YOUR TARGET
Wil je weten waar jouw hightech partners en klanten zijn?
Door onze brede ervaring o.g.v. technische innovatie, business development, marketing & sales en concept selling kan Salemate perfect een marktonderzoek (laten) uitvoeren.

GET YOUR SALES
Wil je betalende klanten en behaalde doelen?
Salemate helpt bij het verkrijgen van launching Customers, Qualified Leads en interessante partners.

Bezoek website

Creëer waarde voor fabriekenWord vandaag nog partner

Bedrijfsinfo

EZ Factory B.V.
info@ezfactory.nl

KVK 69297878
VAT 857821799B01

Privacy Statement

Sales & Support

Voor Support contact:
+31 (0)88 99 04 201
support@ezfactory.nl

Voor Sales contact:
+31 (0)88 99 04 200
hi@ezfactory.nl

FAQ

© 2019 EZ-Factory B.V.