ClickCease

Vertrouwd door

JDE
Verkade
Friesland campina
Upfield
Heineken
Verkade
Friesland campina
Upfield
JDE
Heineken

Digitale checklijst

Een digitale checklijst zorgt ervoor dat de nodige checks regelmatig en steeds op dezelfde wijze worden uitgevoerd. De resultaten zijn direct beschikbaar en mogelijke afwijkingen worden snel opgepakt. Op die manier kunnen operators veiliger en efficiënter werken.

Met het EZ-GO platform en de EZ-GO app is een digitale checklijst gemakkelijk te maken. Papieren checklijsten kunnen uw medewerkers zelf omzetten naar een digitaal formaat. Papier heeft immers veel nadelen: de documenten zijn vaak niet up-to-date, moeilijk te vinden en het kost veel tijd om aanpassingen door te voeren wanneer er iets verandert. Een digitale checklijst biedt daar een oplossing voor. Deze komt tevoorschijn wanneer het tijd is om de inspecties uit te voeren. Hij is overal in de fabriek beschikbaar via het mobiele device. De lijst is digitaal in te vullen, waardoor de gegevens meteen vastliggen. Bovendien kan een digitale checklijst gemakkelijk centraal worden aangepast. Zo heeft iedereen altijd de meest recente versie tot zijn beschikking.

werkinstructiesoftware

EZ Factory’s digitale checklijst

EZ Factory kent de industrie zoals geen ander en heeft vele jaren ervaring in productie. Daardoor weten wij precies wat operators nodig hebben om efficiënt te werken. Het afwerken van een digitale checklijst is bijvoorbeeld een van de taken die vaak als tijdrovend wordt ervaren. Samen met de operators ontwikkelden we daarom de oplossing voor digitale checklijsten. Deze is onderdeel van het EZ-GO platform.

Het afvinken van een checklijst kan nu gemakkelijk en efficiënt met een digitale checklijst. De operator houdt zo meer tijd over voor andere belangrijke taken, bovendien gaat de veiligheid erop vooruit als alle checks eenduidig en consequent worden uitgevoerd. Ook de productiviteit verbetert.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Voordelen van werken met een digitale checklijst

Werken met de digitale checklijsten van het EZ-GO platform heeft veel voordelen. Ten eerste kunnen de tijdrovende papieren lijsten de deur uit, wat bijdraagt aan een papierloze fabriek. Ten tweede is een digitale checklijst overal toegankelijk en makkelijk in te vullen. Ten derde krijgt de operator meer grip op het werk, waardoor er veiliger en efficiënter gewerkt kan worden. Ten vierde zijn de digitale checklijsten gemakkelijk centraal te updaten en dan voor iedereen beschikbaar. Tot slot kunt u in het geval van afwijkingen snel inzicht krijgen in de oorzaken.

De checklijsten zijn onderdeel van het EZ-GO platform en worden door de operator opgeroepen op de EZ-GO app. Deze is geschikt voor zowel iOS Apple als voor Android systemen. Met deze app kunnen medewerkers zelf checklijsten oproepen en invullen, maar ook maken en updaten.

Weten hoe dat werkt? U kunt de app gratis testen met een demo. Dan kunt u zelf ervaren hoe makkelijk het is om ermee te werken. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag demo aan
EZ Factory
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN