Digitale inspecties

Digitale Inspecties maken een heleboel dingen mogelijk. In het dagelijkse leven van een operator is er veel informatie die moeten worden gedeeld met de rest van de operators. Digitale inspecties zijn daar een krachtig medium voor. Het stelt operators in staat om efficiënter te werken wat tot een hogere omzet leidt. Dankzij de EZ GO digitale inspectie app van EZ Factory kunnen uw operators zelfstandig werken en worden de processen binnen uw werkplek continu verbeterd.

Digitale inspecties met EZ Factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die digitale inspecties u te bieden hebben? Een van de belangrijkste punten is dat ze u in staat stellen op basis van relevante gegevens voor uw bedrijf op te stellen. Dit betekent dat visuele werkinstructies kunnen worden geïmplementeerd of gewijzigd en uw operators kunnen makkelijker, veiliger en efficiënter werken. De EZ GO app is een applicatie die overal in de hele fabriek kan worden meegenomen door de operator. Dit maakt het verzamelen van problemen tijdens inspecties veel sneller en eenvoudiger. Al deze problemen worden verzameld in een databasis wat waardevol inzicht creëert in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

 

De EZ GO app

Samen met een groep operators hebben wij een app ontwikkeld die het werk van operators makkelijker maakt. In deze app kunnen Zo hebben wij een papierloze fabriek gecreëerd en streven we ernaar om van uw fabriek een gelukkige en efficiënte plek te maken. We hebben veel kennis en ervaring binnen de branche. Wij helpen u graag met het omdraaien van uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ GO applicatie weet elke operator wanneer, hoe en wat te doen. Met slechts een paar klikken op het scherm stelt uw mobiele inspectie-app uw provider in staat om van alles te doen. Als u zich aanmeldt bij de app ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijk en de operator gelukkig te maken wat er voor zorgt dat de fabriek efficiënter runt.

Our customers are enthusiastic

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie

Overal binnen productiebedrijven stuitten we op soortgelijke problemen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval, kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Daarom vroegen we ons af: hoe kunnen we dit verbeteren? Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Ook werken bij EZ Factory?

Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Visual Work Instructions
Work Instruction Software
Continuous Improvement Software

Klaar om uw processen te verbeteren?

VRAAG EEN DEMO AAN