Vertrouwd door

Digitale inspecties

Digitale inspecties zijn belangrijk voor elke fabriek. In het dagelijkse werk van een operator zijn er veel inspecties die uitgevoerd moeten worden. U kunt dit werk gemakkelijker en efficiënter maken met een digitale tool. Zo’n tool geeft pro-actief aan welke inspectie nodig is en biedt mogelijk extra visuele informatie in de vorm van foto’s en video’s. Operators kunnen zo gemakkelijk zelfstandig inspecties uitvoeren en vastleggen. Ook kunnen ze via de tool eventuele afwijkingen melden, waardoor deze snel worden verholpen. De resultaten van alle inspecties liggen bovendien direct digitaal vast, waardoor u ze altijd later kunt raadplegen.

digital inspections ez go

Digitale inspecties met EZ Factory

Digitale inspecties bieden nog meer voordelen. Een van de belangrijkste is dat het mogelijk is om op basis van de verzamelde data standard operating procedures voor uw bedrijf op te stellen. Dit zijn optimale werkwijzen voor veel voorkomende processen en taken. Zulke standaard werkwijzen zorgen voor minder afwijkingen, hogere kwaliteit en minder verspilling. Ook verbeteren ze de veiligheid op de werkvloer. Deze standard operating procedures kunt u vastleggen in digitale, visuele werkinstructies.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Voordelen van het EZ-GO platform

Zowel de digitale inspecties als de digitale werkinstructies zijn onderdelen van het EZ-GO platform en de EZ-GO app. De EZ-GO app is een mobiele applicatie die overal in de hele fabriek kan worden meegenomen door de operator. Dit maakt het uitvoeren van inspecties sneller en eenvoudiger. Mogelijke problemen die bij de inspectie blijken, kan de operator via de app doorgeven aan de juiste persoon. Statistieken van deze checks geven inzicht in ontwikkelingen op langere termijn, waarmee u bijvoorbeeld onderhoudsprioriteiten kunt aanpassen.

De EZ-GO app

De EZ-GO app hebben we samen met een groep operators ontwikkeld en vormt een belangrijk instrument in het creëren van een efficiënte en veilige papierloze fabriek.

Met een paar klikken op het scherm kunnen de operators al hun taken snel, gemakkelijk en efficiënt uitvoeren. Dat maakt het werk veiliger, productiever en interessanter.

Uniek aan EZ factory is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: Power to the Operator! De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en die inzicht heeft in waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijker te maken, waardoor de fabriek efficiënter wordt en de output beter.

EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie! Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN