Vertrouwd door

Maak een papierloze fabriek

Binnen een fabriek kom je overal nog papier tegen. Als je aan een operator denkt, dan heeft deze vaak een clipboard met allemaal papieren bij zich. Checklists, inspecties en operationele procedures zijn voorbeelden van taken en werkzaamheden die nog in veel fabrieken op papier worden gedaan. Echter is het erg onoverzichtelijk om met al die papieren rond te lopen. Daarom heeft EZ Factory het EZ-GO platform ontwikkeld. Dankzij het EZ-GO platform kunt u uw processen, die nu nog op papier gedaan worden, digitaliseren.

digital inspections

Papierloze fabriek met EZ Factory

Wat zijn de voordelen van een papierloze fabriek? Allereerst heeft iedereen toegang tot de meest recente informatie, werkinstructies, formulieren en etc. Visuele werkinstructies kunnen constant vernieuwd worden en de operators kunnen hun werk makkelijker en efficiënter uitvoeren. Daarbovenop zorgt een papierloze fabriek ervoor dat veel voorkomende problemen binnen het productieproces, zoals kwaliteitsfouten, minder vaak voorkomen. De EZ-GO app is een mobiele oplossing voor de vele taken die een operator tegenkomt in zijn dagelijkse werkzaamheden. Problemen kunnen sneller en makkelijker gemeld worden en daarna verzameld in een centraal dashboard. Dit geeft waardevolle informatie en inzicht wat betreft downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

De EZ GO app maakt van uw fabriek een papierloze fabriek

Met een groep operators hebben wij een app ontwikkeld die het werk van operators leuker en makkelijker maakt. In deze app kan de operator o.a. digitale audits, visuele werk instructies en preventief onderhoud uitvoeren. Zo creëren we papierloze fabriek en streven we ernaar om van uw fabriek een efficiënte werkplek te maken. Wij helpen u graag met het continu verbeteren van de processen en procedures in uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ-GO applicatie, weet elke operator precies welke taken hij moet uitvoeren en wanneer. Met enkele klikken is de operator in staat om zijn werkzaamheden uit te voeren. Als u zich aanmeldt bij de app, ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Als de operator zijn werkzaamheden efficiënt kan uitvoeren zal hij gelukkiger zijn en uw fabriek zal beter lopen.

EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN