Digital audits

Digitale audits maken een heleboel dingen mogelijk. Een operator zal tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden veel informatie delen met andere operators. Digitale audits spelen een erg belangrijke rol in een efficiënte fabriek en stellen operators in staat om efficiënter te werken wat tot een hogere omzet leidt. Dankzij de EZ GO digitale audits app van EZ Factory kunnen uw operators zelfstandig werken.

Toepassingen digital audits

De toepassingen van digitale audits zijn ontzettend breed. Ze worden veelal industrieel ingezet. Het toepassen van digitale audits in fabrieken en werkplaatsen zorgt namelijk voor het verminderen van onverwachte stilstanden en stimuleren de productiviteit. Bedrijven die baat hebben bij gestandaardiseerde bedrijfsprocessen kunnen hier effectief gebruik van maken. Ons platform voor digital audits wordt dan ook ingezet door bedrijven als Frieslandcampina en Upfield. Het helpt bedrijven lean manufacturing en de 5s methode te handhaven. Digital audits aan de hand van het EZ factory platform worden ingezet bij bedrijven in de chemie, staal & constructie, farmacie, food & beverages en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een EZ-GO demo aan.

Voordelen digital audits

Het implementeren van gestandaardiseerde digital audits kent vele voordelen. Ten eerste wordt het risico op veiligheidsincidenten in verband met machines enorm gereduceerd. Vroegtijdig onderhoud zorgt er namelijk voor dat onderdelen niet de kans krijgen om kapot te gaan, waardoor machines goed blijven werken. Daarnaast zal de kwaliteit van producten verhogen, aangezien er minder kwaliteitsdefecten zullen plaatsvinden. Ook worden operators aan de hand van een digitale werkwijze sneller en beter opgeleid. Digital audits geeft deze operators de mogelijkheid overzicht in hun werk te krijgen. Tevens zullen ze productiever te werk gaan!

Digitale audits met EZ Factory

Wat kunnen digitale audits voor u betekenen? Digitale audits kunnen gebruikt worden om standaard operationele procedures op basis van relevante gegevens voor uw bedrijf op te stellen. Dit betekent dat visuele werkinstructies digitaal geïmplementeerd kunnen worden en als nodig ook gewijzigd. Dankzij deze visuele werkinstructies kunnen de operators veiliger, efficiënter en makkelijker werken. Operators kunnen de EZ GO app overal in de fabriek meenemen. Dit maakt het verzamelen van problemen tijdens audits veel sneller en eenvoudiger. Al deze problemen worden verzameld in een databasis wat waardevol inzicht creëert in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

De EZ GO app voor Digitale audits

Samen met operators van goed gerunde fabrieken hebben wij een app gemaakt om het werk van operators makkelijker te maken. In deze app kunnen Digitale checklists, continue verbetering software, en digitale inspecties gemaakt en gedeeld worden. EZ Factory helpt u graag om uw bedrijfsprocessen efficiënt te maken en het werk van uw operators makkelijker en leuker te maken. Dankzij de gebruikersvriendelijke EZ GO applicatie kan de operator inzien wanneer en welke werkzaamheden hij moet doen, dit doormiddel van visuele werk instructies. Binnen de applicaties zijn de kerntaken die in een dag moeten gedaan worden in een oogopslag zichtbaar. Dit zorgt er voor dat de operator efficiënt en veilig zijn taken kan volbrengen. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en het meeste kan profiteren van duidelijkere werk instructies en makkelijkere digitale audits. Natuurlijk heeft de Fabriek hier ook voordeel bij, aangezien als de operator efficiënter en veiliger kan werken, dit directe resultaten heeft in de omzet en efficiëntie van de fabriek.

Onze klanten zijn enthousiast

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie

Overal binnen productiebedrijven stuitten we op soortgelijke problemen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval, kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Daarom vroegen we ons af: hoe kunnen we dit verbeteren? Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

About Us

Nieuws

Meer Nieuws

Ook werken bij EZ Factory?

Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Visual Work Instructions
Work Instruction Software
Continuous Improvement Software

Klaar om uw processen te verbeteren?

VRAAG EEN DEMO AAN