Vertrouwd door

Digitale audits

Digitale audits zijn cruciaal om de kwaliteitsstandaarden, de veiligheidsmaatregelen en de productiviteit van een fabriek te waarborgen. Audits kunnen uitgevoerd worden door bijvoorbeeld operators, team leaders, Quality Assurance, Continuous Improvement, TQM of kwaliteitsmanagers. Dat levert veel gegevens op: enerzijds situaties die direct aandacht verdienen en anderzijds trends over langere tijd, waarmee u de productiviteit, veiligheid en kwaliteit van uw productieprocessen kunt verbeteren.

digitale audits

Toepassingen digitale audits

Het geregeld en steeds op dezelfde manier uitvoeren van audits heeft veel voordelen. Het vermindert onveilige situaties of onverwachte stilstanden en zorgt dat de fabriek of werkplaats altijd in een optimale basisconditie is. Dat bevordert vervolgens de kwaliteit van de productie. Vooral bedrijven met gestandaardiseerde bedrijfsprocessen maken veel gebruik van digitale audits. De EZ-GO functionaliteit van digitale audits wordt bijvoorbeeld ingezet door bedrijven zoals FrieslandCampina en Upfield. Het helpt bedrijven ook bij lean manufacturing, het borgen van standaard operationele procedures en bij de 5s methode. Digitale audits worden ook ingezet bij bedrijven in de chemie, staal & constructie, farmacie, food & beverages en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een EZ-GO demo aan.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Voordelen digitale audits

Om te zorgen dat audits inderdaad regelmatig en consistent worden uitgevoerd, is een digitale app onmisbaar. De app kan pro-actief aangeven wanneer een audit gedaan moet worden en geeft duidelijk aan wat er gecheckt moet worden, mogelijk met extra visuele gegevens zoals foto’s. De bevindingen legt de auditor direct vast in de app, waardoor deze beschikbaar zijn voor anderen. Daardoor worden geconstateerde afwijkingen eerder opgelost. Ook geeft de app waardevolle statistieken, die continue verbetering van het productieproces mogelijk maken.

EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven stuitten we op soortgelijke problemen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Digitale audits met EZ Factory

Het beginnen met digitale audits is gemakkelijk. Het EZ-GO platform maakt het eenvoudig om papieren audits om te zetten in een digitale versie. In de meeste gevallen betrekken we hierbij operators, kwaliteitsmedewerkers en/of managers die de audits ook uitvoeren. Daarmee ontstaat een grote betrokkenheid. Bovendien neem je zo de meest actuele en praktische kennis mee. De gebruiksvriendelijkheid van het platform zorgt ervoor dat andere collega’s snel getraind kunnen worden om met de digitale audits te werken. We krijgen hier veel enthousiaste reacties over, omdat digitale audits minder tijd kosten, beter worden ingevuld en sneller worden opgevolgd.

Het EZ-GO platform is meer

Het EZ-GO platform biedt meer dan digitale audits: het is een geïntegreerd platform dat het werk van operators makkelijker en leuker maakt. We hebben dit platform samen met operators van bekende bedrijven ontwikkeld, zodat we zeker weten dat het de optimale ondersteuning biedt voor de dagelijkse productiepraktijk.

De EZ-GO app bevat onder andere digitale checklists, continue verbetering software en digitale inspecties. Ook kan elke operator inzien wanneer en welke werkzaamheden hij of zij moet doen door middel van visuele werkinstructies. De kerntaken voor de dag zijn in een oogopslag zichtbaar.

Power to the operator

Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: Power to the Operator! De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en het meeste baat heeft bij zaken zoals duidelijke werkinstructies en makkelijke digitale audits. Daardoor kan de operator ook efficiënter en veiliger werken en gaat de kwantiteit en kwaliteit van de output omhoog.

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN