Lean manufacturing VRAAG DEMO AAN OPLOSSINGEN Digitaliseer checklijsten, kerntaken, audits
en werkinstructies in uw fabriek.

Autonoom onderhoud VRAAG DEMO AAN OPLOSSINGEN Digitaliseer checklijsten, kerntaken, audits
en werkinstructies in uw fabriek.

Wat is Lean manufacturing?

Lean manufacturing is een businessmodel. Het is een methode om werk te benaderen om zo efficiënt mogelijk hoogwaardige producten of diensten aan uw klanten te leveren. De Lean manufacturing tools creëren waarde door verspilling – van tijd en middelen –  binnen de productieketen te identificeren en waar mogelijk te elimineren. De Lean manufacturing betekenis is dan ook: bedrijfsprocessen gericht verbeteren door verspilling te reduceren. Deze benadering hangt samen met de 5S methode, een raamwerk voor productiebedrijven waarin het verminderen van verspilling middels visuele middelen centraal staat.

Lean organisaties zoeken voortdurend naar manieren om verbeteringen aan te brengen binnen hun bedrijf. In plaats van zich afwachtend op te stellen en pas interne veranderingen aan te brengen wanneer iets mis gaat, zoeken bedrijven die Lean manufacturing opereren proactief naar mogelijke veranderingen. Wij van EZ Factory ondersteunen fabrieken in hun Lean bedrijfsvoering. Onze applicatie met Lean manufacturing tools draagt bij aan de efficiëntie van de werkzaamheden en visualiseert de normen waar uw digitale werkinstructies aan moeten voldoen.

lean

Met Lean manufacturing aan de slag gaan

Lean manufacturing is geen systeem dat van de ene op de andere dag kan worden geïmplementeerd. Het is een organisch proces, waarin uw bedrijf langzaam met uw medewerkers zal groeien. Naarmate uw fabriek groeit binnen de Lean benadering van werken, zult u een aanzienlijke toename in productiviteit, efficiëntie en waarde zien.

Een passend vertrekpunt is dan ook onze EZ GO applicatie. Dankzij onze heldere systemen in de vorm van digitale werkinstructies, regels voor autonoom onderhoud en digitale checklists, die beschikbaar zijn in onze EZ GO applicatie, kunt u het principe van digital Lean manufacturing implementeren binnen uw organisatie. Dit draagt bij aan de efficiëntie en procesmatigheid van uw operators en werkzaamheden en kan ook helpen verspillingen te verminderen. Uiteraard kunt u denken aan zaken als materialen, maar ook tijd kan worden bespaart door gebruik te maken van onze kennis en ondersteuning. Onze Lean manufacturing app voldoet aan de behoefte van verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals operators, teamleiders, productiemanagers, lean managers en monteurs. Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving en start met het gebruiken van de EZ-GO app.

VRAAG DEMO AAN

Onze klanten zijn enthousiast

Waarom autonoom onderhoud?

Onze apps: dé oplossing voor veel uitdagingen in productie
Overal in productie zagen wij dagelijks dezelfde problemen. Misschien herkent u ze wel?

  • Weinig inzicht in veiligheid
  • Veel verspilling en soms afwijkende productkwaliteit
  • Achterhaalde instructies voor operators (op papier)
  • Lijnen die onnodig stilstaan
  • Inefficiënte werkprocessen
  • Operators worden te weinig betrokken bij verbetering
  • Weinig overzicht en veel gebruik van papier

Hoe kunnen we de operator meer plezier in zijn werk geven? Eén van onze antwoorden op deze vragen is de EZ-GO app, die we samen met operators van gerenommeerde bedrijven ontwikkeld hebben.

Wij kennen de industrie van binnenuit en helpen graag om de dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet iedere operator in enkele klikken precies wat hij moet doen, wanneer hij dat moet doen en hoe te doen. Zo maken we werk eenvoudig, overzichtelijk en leuk.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw processen te verbeteren?

VRAAG EEN DEMO AAN