Vertrouwd door

Wat is Lean manufacturing?

Lean manufacturing is een businessmethode om zo efficiënt mogelijk hoogwaardige producten of diensten aan uw klanten te leveren. De definitie van Lean manufacturing is: bedrijfsprocessen gericht verbeteren door verspilling te reduceren. Lean manufacturing tools zijn erop gericht om verspilling van tijd en middelen binnen de productieketen te identificeren en te elimineren. Een van de tools van Lean manufacturing is de 5S-methode, die helpt om verspilling tegen te gaan en overzicht te creëren.

Lean organisaties zoeken voortdurend naar manieren om verbeteringen aan te brengen binnen hun bedrijf. In plaats van zich afwachtend op te stellen en pas interne veranderingen aan te brengen wanneer iets misgaat, zoeken bedrijven die Lean manufacturing toepassen proactief naar mogelijke verbeteringen. EZ Factory ondersteunt fabrieken zoals Dutch Nutrition in hun Lean bedrijfsvoering. Ons EZ-GO platform bevat verschillende tools die Lean manufacturing ondersteunen, zoals digitale checklists, digitale werkinstructies en analysetools.

lean manufacturing

Met Lean manufacturing aan de slag gaan

Lean manufacturing is geen systeem dat van de ene op de andere dag wordt geïmplementeerd. Het is een organisch proces, waarin uw bedrijf en uw medewerkers langzaam moeten groeien. Naarmate de fabriek groeit binnen de Lean benadering van werken, zult u een aanzienlijke toename in productiviteit, efficiëntie en waarde zien.

Het EZ-GO platform kan helpen bij de implementatie en bestendiging van Lean manufacturing. U richt het EZ-GO platform in voor uw specifieke situatie, met onder andere digitale werkinstructies, takenlijsten voor autonoom onderhoud en digitale checklists, die beschikbaar zijn voor alle medewerkers in de mobiele EZ-GO applicatie. Daarmee kunt u heel natuurlijk en stap voor stap het principe van Lean manufacturing implementeren binnen uw organisatie.

Uw operators kunnen met de EZ-GO app consistent en efficiënt werken, wat bijdraagt aan de productiviteit. Dit helpt ook om verspilling te verminderen, zowel in materialen als in tijd. De app en de analysetools in het platform nodigen bovendien uit om mogelijke inefficiënties en verspillingen te ontdekken en te elimineren.

Onze Lean manufacturing app kan gebruikt worden door verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals operators, teamleiders, productiemanagers, lean managers en monteurs. Start vandaag met Lean en faciliteer deze werkwijze met het gebruiken van de EZ-GO app.

VRAAG DEMO AAN

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom Lean manufacturing van EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN