ClickCease

Vertrouwd door

JDE
Verkade
Friesland campina
Upfield
Heineken
Verkade
Friesland campina
Upfield
JDE
Heineken

Wat is Lean manufacturing?

Lean manufacturing is een businessmodel. Het is een methode om werk te benaderen om zo efficiënt mogelijk hoogwaardige producten of diensten aan uw klanten te leveren. De Lean manufacturing tools creëren waarde door verspilling – van tijd en middelen –  binnen de productieketen te identificeren en waar mogelijk te elimineren. De Lean manufacturing betekenis is dan ook: bedrijfsprocessen gericht verbeteren door verspilling te reduceren. Deze benadering hangt samen met de 5S methode, een raamwerk voor productiebedrijven waarin het verminderen van verspilling middels visuele middelen centraal staat.

Lean organisaties zoeken voortdurend naar manieren om verbeteringen aan te brengen binnen hun bedrijf. In plaats van zich afwachtend op te stellen en pas interne veranderingen aan te brengen wanneer iets mis gaat, zoeken bedrijven die Lean manufacturing opereren proactief naar mogelijke veranderingen. Wij van EZ Factory ondersteunen fabrieken zoals Dutch Nutrition in hun Lean bedrijfsvoering. Onze applicatie met Lean manufacturing tools draagt bij aan de efficiëntie van de werkzaamheden en visualiseert de normen waar uw digitale werkinstructies aan moeten voldoen.

lean manufacturing

Met Lean manufacturing aan de slag gaan

Lean manufacturing is geen systeem dat van de ene op de andere dag kan worden geïmplementeerd. Het is een organisch proces, waarin uw bedrijf langzaam met uw medewerkers zal groeien. Naarmate uw fabriek groeit binnen de Lean benadering van werken, zult u een aanzienlijke toename in productiviteit, efficiëntie en waarde zien.

Een passend vertrekpunt is dan ook onze EZ GO applicatie. Dankzij onze heldere systemen in de vorm van digitale werkinstructies, regels voor autonoom onderhoud en digitale checklists, die beschikbaar zijn in onze EZ GO applicatie, kunt u het principe van digital Lean manufacturing implementeren binnen uw organisatie. Dit draagt bij aan de efficiëntie en procesmatigheid van uw operators en werkzaamheden en kan ook helpen verspillingen te verminderen. Uiteraard kunt u denken aan zaken als materialen, maar ook tijd kan worden bespaart door gebruik te maken van onze kennis en ondersteuning. Onze Lean manufacturing app voldoet aan de behoefte van verschillende disciplines binnen productieomgevingen zoals operators, teamleiders, productiemanagers, lean managers en monteurs. Vervang papieren formulieren in uw werkomgeving en start met het gebruiken van de EZ-GO app.

VRAAG DEMO AAN

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom Lean manufacturing van EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN