Vertrouwd door

Continue verbetering software

Continue verbetering software helpt om key processen en procedures in uw productieomgeving te verbeteren. De software signaleert zwakke schakels in uw processen op basis van metingen, meldingen en objectieve data. U kunt deze problemen vervolgens oplossen en ziet direct het resultaat daarvan. Zo wordt uw fabriek een werkomgeving die constant blijft verbeteren. Uw machines en installaties staan minder vaak stil, de kwaliteit van de productie verbetert en ook de veiligheid neemt toe. Goede continue verbetering software zorgt er bovendien voor dat de verbetermogelijkheden door de operators zelf gesignaleerd kunnen worden en stelt ze in staat zelf oplossingen in gang te zetten. Want juist operators, die elke dag aan de lijn staan, weten als geen ander waar mogelijke verbeterpunten zitten.

digital inspections

Continue verbetering met EZ Factory

Continue verbetering (continuous improvement) is een gestructureerde methode om veel voorkomende problemen binnen het productieproces op te lossen, zoals kwaliteitsissues, lange downtime en inefficiënte processen. Het EZ-GO platform faciliteert het proces van continue verbetering. Dat begint met de EZ-GO app, de mobiele oplossing die de operator overal met zich mee kan nemen in de fabriek en die het werk ondersteunt. De operator kan problemen en afwijkingen eenvoudig melden, aan de juiste persoon, waardoor ze snel worden opgelost. Deze meldingen zijn centraal te zien in het dashboard van het platform. Daarin worden ook verschillende andere statistieken bijgehouden, zoals het % afgetekende taken, tijdsbesteding aan verschillende taken en meldingen van gevaarlijke situaties. De statistieken kunnen op verschillende niveaus in de organisatie bekeken en besproken worden, en zijn het startpunt voor continu verbeteren.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Het EZ-GO platform en Continue verbetering

Het EZ-GO platform hebben we samen met een groep operators ontwikkeld om hun dagelijkse werk makkelijker, leuker en efficiënter te maken. Met de gebruiksvriendelijke EZ-GO applicatie weet elke operator wanneer, wat en hoe te doen. Het platform wordt onder andere gebruikt voor het opzetten en uitvoeren van digitale checklists, autonoom onderhoudstaken en het bevat digitale audits, visuele werkinstructies en mogelijkheden voor preventief onderhoud. Zo creëren we een papierloze, efficiënte en veilige werkplek.

Continue verbetering vinden wij een onlosmakelijk onderdeel van een gezonde en productieve fabriek. Daarom bevat het platform meerdere mogelijkheden om het proces van continue verbetering te ondersteunen. Wij hebben veel kennis en ervaring binnen de branche met dit onderwerp en helpen u graag om het proces van continue verbetering binnen uw fabriek in te richten of te optimaliseren.

EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze software voor continue verbetering is de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we soortgelijke problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over Ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN