ClickCease

Vertrouwd door

Continue verbetering software

Continue verbetering software zorgt er voor dat u continu verbeteringen op key processen en procedures kunt doorvoeren in uw fabriek. Door bij te houden in welk onderdeel van de processen de zwakke schakel ligt en daar aandacht aan te besteden, verandert uw fabriek in een werkomgeving die constant blijft verbeteren. Een ander voordeel van continue verbetering software te gebruiken, is dat uw machines en installaties minder kans hebben om stil te komen te staan of dat er in het ergste geval kwaliteitsissues ontstaan. Dankzij EZ-GO van EZ Factory kunnen operators zelfstandig werken en processen op de werkvloer continu verbeteren.

5s methode

Continue verbetering met EZ factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die Continue verbetering kan bieden? Ten eerste zorgt het er voor dat de vaak voorkomende problemen binnen het productieproces zoals kwaliteitsfouten, lange downtime en inefficiënte processen minder vaak voorkomen. Door continue verbetering software te gebruiken, kan het werk van de operator makkelijker, veiliger en efficiënter gedaan worden. Daarom hebben wij het EZ-GO platform ontwikkeld. Een onderdeel daarvan is de EZ-GO app, wat een mobiele oplossing is die een operator overal met zich kan meenemen door de gehele fabriek. Zo kunnen problemen en afwijkingen sneller en eenvoudiger gemeld worden. Deze problemen worden dan centraal verzameld in een dashboard, wat waardevolle inzichten geeft in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

De EZ-GO app en Continue verbetering

Samen met een groep operators hebben we een platform ontwikkeld die het dagelijkse werk van operators makkelijker en leuker maakt. Samen met deze operators van bekende bedrijven hebben we een platform opgezet wat gebruikt kan worden voor het opzetten en uitvoeren van digitale checklists, autonoom onderhoudstaken en het bevat zelfs digitale audits, visuele werk instructies en preventief onderhoud. Zo kunnen we een papierloze fabriek creëren en streven we ernaar om van uw fabriek een goede en efficiënte werkplek te maken.

We hebben veel kennis en ervaring binnen de branche. Wij helpen u ook graag met het continu verbeteren in uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ-GO applicatie weet elke operator wanneer, hoe en wat te doen. Met slechts een paar klikken op het scherm stelt uw mobiele inspectie-app uw operator in staat om van alles te doen.

Als u zich aanmeldt bij de app ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijk en de operator vrolijker te maken!

digitale audits
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze software voor continue verbetering is de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we soortgelijke problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over Ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN