Continue verbetering software

Continue verbetering software zorgt er voor dat uw fabriek altijd blijft verbeteren. Door bij te houden welk onderdeel van de processen de zwakke schakel is en daar aandacht aan te besteden veranderd uw fabriek in een fabriek die constant blijft verbeteren. Een ander voordeel van een Continue verbetering software te gebruiken, is dat uw machines een lagere kans hebben om stil te komen te staan of in het ergste geval helemaal afbreken. Dankzij de EZ GO mobiele inspecties-app van EZ Factory kunt u zelfstandig werken en processen op uw werkplek continu verbeteren.

Continue verbetering met EZ factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die Continue verbetering bieden? Ten eerste zorgt het er voor dat de vaak voorkomende problemen binnen het productieproces zoals kwaliteitsfouten, lange downtime en inefficiënte processen minder vaak voorkomen. Door een continue verbetering software te gebruiken, kan het werk van de operator makkelijker, veiliger en efficiënter gedaan worden. Daarom hebben wij de EZ GO app ontwikkeld, de EZ GO app is een draagbare oplossing die een operator overal met zich kan meenemen. Zo kunnen problemen sneller en eenvoudiger gemeld worden. Deze problemen worden dan centraal verzameld in een database, dit geeft een waardevol inzicht in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

De EZ GO app en Continue verbetering

Samen met een groep operators hebben we een app ontwikkeld die het werk van operators makkelijker en leuker maakt. Samen met deze operators van goed beheerde fabrieken, hebben we een app gemaakt waarin je digitale audits, visuele werk instructies en preventief onderhoud kunt voeren. Zo hebben we een papierloze fabriek gecreëerd en streven we ernaar om van uw fabriek een gelukkige en efficiënte plek te maken. Wij helpen u graag met het verbeteren van uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ GO applicatie weet elke operator wanneer, hoe en wat te doen. Met slechts een paar klikken op het scherm stelt uw continue verbetering app uw operator in staat om van alles te doen. Als u zich aanmeldt bij de app ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijk en de operator gelukkig te maken dit zorgt er voor dat uw fabriek beter draait!

Onze klanten zijn enthousiast

Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze software voor continue verbetering is de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we soortgelijke problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over Ons

Nieuws

Meer Nieuws

Ook werken bij EZ Factory?

Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Visual Work Instructions
Work Instruction Software
Continuous Improvement Software

Klaar om uw processen te verbeteren?

VRAAG EEN DEMO AAN