Visuele werk instructies

Visuele werk instructies bieden relevante informatie op het moment van handelen. De visuele werkinstructies geven in een simpel visueel formaat weer hoe een actie moet worden uitgevoerd. Visuele werk instructies kunnen worden gebruikt om te helpen bij het uitvoeren van een Standard Operating Procedure, het opereren van een machine en iedere andere mogelijke handeling op de werkvloer.

Door Visuele werk instructies te gebruiken vermijd je onduidelijkheid op de werkvloer en zorg je dat de effectiviteit en veiligheid verhoogd wordt. Dit zorgt er voor dat de uiteindelijke productiviteit en omzet van de fabriek hoger wordt.

Ongeveer 80% van het efficiëntieverlies op de werkvloer is te wijten aan menselijke fouten. Door visuele werk instructies te gebruiken kunnen veel van deze fouten worden vermeden. Tegenwoordig zijn de machines en automatische installaties een belangrijk onderdeel van productieprocessen. Weten hoe een machine werkt is cruciaal voor de totale productiviteit.

Visuele werk instructies met EZ Factory

Het gebruik van visuele werk instructies is een bewezen methode met een goede structuur die het verschil heeft gemaakt tussen falen en succes binnen veel organisaties.

Om meer plezier en overzicht te brengen in het dagelijkse werk van een operator, hebben we de app samen met operators van gerenommeerde fabrikanten ontwikkeld.  De EZ-GO app digitaliseert visuele werkinstructies, checklists, autonome onderhoudstaken en audits om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen fabrieken te verbeteren.

Visuele werkinstructies verminderen het aantal gemaakte fouten en de levensduur van uw machines zal worden verlegd. Dit voorkomt dat onnodige omzet gemist wordt en klanten niet teleurgesteld kunnen raken.

Met de app kunt u in één oogopslag zien wat de visuele werkinstructies zijn voor de taak waar u mee bezig bent. Dit verhoogt de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. EZ-GO richt zich op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!”. Want dit is de man of vrouw op de werkplek die elke dag de autonome onderhoudstaken uitvoert om producten van hoge kwaliteit te produceren en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is dan ook om hun dagelijkse werk gemakkelijk en bevredigend te maken door het creëren van een papierloze fabriek!

Onze klanten zijn enthousiast

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie

Overal binnen productiebedrijven stuitten we op soortgelijke problemen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval, kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Daarom vroegen we ons af: hoe kunnen we dit verbeteren? Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

About Us

News

Meer News

Wil jij deel uitmaken van ons succesverhaal?

Bekijk hieronder onze vacatures.

Visual Work Instructions
Work Instruction Software

Ready to improve your processes?

Vraag een demo aan