Vertrouwd door

Visuele werk instructies

Visuele werkinstructies bieden relevante informatie op het moment van handelen. De visuele werkinstructies geven op een simpele en visuele manier weer hoe een taak moet worden uitgevoerd. Visuele werkinstructies kunnen bijv. worden gebruikt om te helpen bij het uitvoeren van een Standard Operating Procedure, het bedienen van een machine en iedere andere mogelijke handeling op de werkvloer.

Door visuele werkinstructies te gebruiken vermijd je onduidelijkheid op de werkvloer en zorg je dat de effectiviteit en veiligheid verhoogd wordt. Operators zullen kritieke processen en procedures op dezelfde manier uitvoeren. Dit zorgt er voor dat de uiteindelijke productiviteit en output van de fabriek hoger wordt.

Ongeveer 80% van het efficiëntieverlies op de werkvloer is te wijten aan menselijke fouten. Door visuele werkinstructies te gebruiken kunnen veel van deze fouten worden vermeden. Tegenwoordig zijn machines en installaties een belangrijk onderdeel van productieprocessen. Weten hoe een machine werkt is cruciaal voor de totale productiviteit.

EZ Factory - 5S methode

Visuele werk instructies met EZ Factory

Het gebruik van visuele werkinstructies is een bewezen methode met een goede structuur die het verschil heeft gemaakt tussen falen en succes binnen veel fabrieken.

Om meer plezier en overzicht te brengen in het dagelijkse werk van een operator, hebben we de app samen met operators van gerenommeerde fabrikanten ontwikkeld.  De EZ-GO app digitaliseert werkinstructies, checklists, autonome onderhoudstaken en audits om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen fabrieken te verbeteren.

Visuele werkinstructies verminderen het aantal gemaakte fouten en de levensduur van uw machines zal worden verlegd. Dit voorkomt dat onnodige waste in productie ontstaat en klanten niet teleurgesteld kunnen raken in de geleverde kwaliteit.

Met de app kunt u in één oogopslag zien wat de visuele werkinstructies zijn voor de taak waar u mee bezig bent. Dit verhoogt de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. EZ-GO richt zich op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!”. Want dit is de man of vrouw op de werkplek die elke dag de autonome onderhoudstaken uitvoert om producten van hoge kwaliteit te produceren en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is dan ook om hun dagelijkse werk gemakkelijk en bevredigend te maken door het creëren van een papierloze fabriek!

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie! Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • kwaliteitsdefecten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor exploitanten (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze app samen met operators van goed gerunde fabrieken en maakten visuele werkinstructies, checklists, taken, audits en checklists.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN