EZ Factory scale-up CES 2023

EZ Factory als scale-up op tech event CES 2023

De Consumer Electronics Show (CES) is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld. Volgend jaar vindt CES plaats van 5-8 januari in Las Vegas. In 2022 werd EZ Factory uitgekozen om als een van de succesvolle start-ups Nederland te vertegenwoordigen op het ‘Netherlands Tech Square’. Voor 2023 is EZ Factory weer verkozen om deel te nemen aan de Nederlandse delegatie op CES, nu als scale-up.

Robert Bouwman en Randy Appiah, oprichters en eigenaren van EZ Factory zullen beiden aanwezig zijn op CES 2023. Robert: ‘Het is bijzonder dat we twee opeenvolgende jaren geselecteerd zijn, eerst als start-up en nu als scale-up. Het is fijn dat de Nederlandse overheid op die manier het vertrouwen in ons concept benadrukt.’ Randy: ‘We hebben vorig jaar genoten van de vibe die er op deze beurs heerst en hebben veel waardevolle contacten gelegd. We zijn heel blij met de kans die de overheid ons op deze manier biedt.’ De Nederlandse missie is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Thema: Tech for a responsible future

Het thema van de Nederlandse delegatie is dit jaar ‘Tech for a responsible future’. Daar sluit EZ Factory nauw bij aan met zijn platform EZ-GO dat het werk van operators op de werkvloer veiliger en efficiënter maakt, meer ownership geeft en leidt tot betere kwaliteit van processen en producten.

Eerste stap: CES Unveiled Amsterdam 13 oktober 2022

De officiële aftrap van de Nederlandse CES-missie is tijdens CES Unveiled Amsterdam op 13 oktober 2022 in de Beurs van Berlage, Amsterdam. CES Unveiled is de preshow van CES waar de nieuwste producten en trends in aanloop naar CES 2023 worden gepresenteerd. Op de market place presenteren meer dan 100 innovatieve bedrijven uit Nederland en andere Europese landen hun techoplossingen en producten. Ook EZ Factory is hier met een stand. Daarnaast zijn er inspirerende keynote sessies van onder anderen Gary Shapiro (president en CEO van CTA), Ali Niknam (founder en CEO Bunq) en Sabine Stuiver (co-founder Hydraloop). Het evenement wordt georganiseerd door de Consumer Technology Association (®CTA) in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Wil je EZ Factory op CES Unveiled bezoeken? Registreer je dan hier voor dit gratis evenement.

Over EZ Factory

EZ Factory ontwikkelt innovatieve en gebruiksvriendelijke apps ter ondersteuning en optimalisatie van operationele processen in fabrieken. Met deze ‘bottom-up’ tools werken operators, teamleiders en monteurs efficiënter en kunnen zij continu processen verbeteren. Checklijsten, werkinstructies, autonoom onderhoudstaken, training en audits worden eenvoudiger en visueler. Resultaten zijn direct in een dashboard beschikbaar. De app EZ-GO wordt onder andere gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals Heineken, FrieslandCampina, BMW Group, Jacobs Douwe Egberts en Berry Global. EZ-GO vereenvoudigt het werk van frontline werknemers en boost de veiligheid, kwaliteit en productiviteit van de productie. EZ Factory gelooft in de kracht van de mensen die de producten maken en ontwikkelt apps altijd vanuit hun perspectief. Het motto is daarom: Power to the operator!

www.ezfactory.nl