EZ Factory toont dé revolutie voor de fabrieksvloer tijdens CES 2024 

Eindhoven, 11 december 2023 – Op CES 2024, de meest invloedrijke techbeurs ter wereld, is EZ Factory een van de 70 innovatieve start-ups en scale-ups die Nederland vertegenwoordigt. EZ Factory, een toonaangevende innovator in de industrie van productie veiligheid, efficiëntie en kwaliteit, heeft aangekondigd hun laatste ontwikkelingen van het EZ-GO platform te presenteren op de CES 2024 beurs in Las Vegas.   

 

De Nederlandse delegatie zet dit jaar het thema ‘Tech for One World” in de spotlight. Daarmee sluit EZ Factory nauw bij aan met hun expertise en het EZ-GO platform. Dit platform maakt het werk van operators op de werkvloer veiliger en efficiënter, geeft meer ownership en leidt tot betere kwaliteit van processen en producten. Het platform, dat al succesvol is geïmplementeerd bij producenten in Europa zoals FrieslandCampina, Refresco, BMW Group en Berry Global, belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop fabrieken wereldwijd werken. Samen met gebruikers ontwikkelt EZ Factory het platform verder, gebaseerd op vragen en trends uit de markt. Enkele vragen en trends waarop het platform inspeelt zijn schaarste op de arbeidsmarkt en communicatie op de werkvloer.  

 

“We zijn verheugd om deel te nemen aan CES2024 en de mogelijkheid te hebben om onze technologie te presenteren aan een wereldwijd publiek”, zegt Robert Bouwman, CEO van EZ Factory. “We geloven dat ons EZ-GO platform de potentie heeft om de productie-industrie te transformeren en we kijken ernaar uit om deze visie met de wereld te delen.” 

 

CES 2024 vindt plaats in Las Vegas van 9 tot en met 12 januari 2024. EZ Factory is te vinden in de Venetian Expo, Level 1, Hall G, Stand 62100 RVO/Netherlands Enterprise Agency.  

 

Over EZ Factory 

EZ Factory ontwikkelt innovatieve en gebruiksvriendelijke apps ter ondersteuning en optimalisatie van operationele processen in fabrieken. Met deze ‘bottom-up’ tools werken operators, monteurs en teamleiders efficiënter en kunnen zij continu processen verbeteren. Checklijsten, werkinstructies, autonoom onderhoudstaken, training en audits worden eenvoudiger en visueler. Resultaten zijn direct in een dashboard beschikbaar. De app EZ-GO wordt onder andere gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals FrieslandCampina, Refresco en Napoleon. EZ-GO vereenvoudigt het werk van frontline werknemers en boost de veiligheid, kwaliteit en productiviteit van de productie. EZ Factory gelooft in de kracht van de mensen die de producten maken en ontwikkelt apps altijd vanuit hun perspectief. Het motto is daarom: Power to the operator! www.ezfactory.nl