EZ Factory winnaar van Gerard & Anton (Philips) Award 2020

EZ Factory winnaar van Gerard & Anton (Philips) Award 2020

Op dinsdag 7 juli 2020 organiseerde Innovation Origins voor de zevende keer de Gerard & Anton Awards. De meest belovende startups in de Brainport regio ontvangen tijdens deze ceremonie, wat plaatsvindt aan het water op de High Tech Campus in Eindhoven, een award. Ondanks het Coronavirus en de geldende maatregelen, is er toch voor gekozen om dit jaarlijkse evenement door te laten gaan en te tonen wat innovatie ons kan brengen.

De winnaars van een Gerard & Anton Award – voor de meest veelbelovende startups uit de Brainportregio – werden net als voorgaande jaren vooraf toegesproken door Philips-directeur Hans de Jong en de Eindhovense Economiewethouder Stijn Steenbakkers.

EZ Factory is één van de gelukkige winnaars van deze Gerard & Anton Award. ‘’Dit voelt als een erkenning voor de afgelopen 3 jaren, waarin we al veel fabrieken en operators hebben geholpen bij het makkelijker en leuker maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Het verbeteren van de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen de fabriek staat hierbij voorop.’’

‘’Het winnen van deze award, zal er niet voor zorgen dat we het rustiger aan gaan doen. Ook de komende jaren zullen we hard blijven werken aan het blijven verrassen van onze klanten en het verbeteren en verbreden van ons product portfolio om zo nog meer fabrieken en operators te kunnen helpen met de problemen die zij tegenkomen op de werkvloer.”

De Gerard & Anton award is een productie van Innovation Origins en wordt mede mogelijk gemaakt door de High Tech Campus Eindhoven, Brainport Development, V.O. Patents & Trademarks, Kadans Science Partner, EY en de Gemeente Eindhoven.