Onze nieuwe website staat live!

Onze nieuwe website staat live!

Als u dit leest, dan kijkt u op onze vernieuwde website. We zijn trots op ons nieuwe digitale visitekaartje. ”Deze nieuwe website past beter bij onze nieuwe digitale mobiele oplossingen”, vertelt project manager business developments Martijn Brussen.

Nu meer mogelijkheden
Hoewel er niets mis was met de oude site, biedt de huidige meer mogelijkheden. Zowel voor ons aan de achterzijde, als voor huidige en toekomstige klanten. ”Zo is er nu een portal waar klanten kunnen inloggen om hun apps in te richten. Voor toekomstige klanten is het nog gemakkelijker om een demo aan te vragen.”

Frisse, toegankelijke vormgeving
Ook de oprichters van EZ Factory zijn tevreden: ”Het geheel oogt een stuk frisser, professioneler en vriendelijker”, meent Robert Bouwman. Zijn compagnon Randy Appiah vult aan: ”Onze apps zijn bedoeld om werk eenvoudig te maken voor de eindgebruiker. Ook onze website is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk in te navigeren. Dat past bij waar we als bedrijf naar streven.”

Blijf op de hoogte
Een website is nooit af en in de komende weken en maanden zal de website verder ontwikkeld worden. Via de pagina News houden we u op de hoogte van het laatste nieuws. We nodigen u graag uit om onze site te bekijken en zijn benieuwd naar wat u ervan vindt. U kunt persoonlijk Contact opnemen.