Partnership Ultimo en EZ Factory

Ultimo en EZ Factory kondigen partnership aan om technische en productieafdelingen op elkaar af te stemmen

EZ Factory en Ultimo zijn een partnership aangegaan waardoor productiebedrijven in staat zijn technische en productieafdelingen beter op elkaar af te stemmen. Het EZ-GO-platform van EZ Factory stelt operators in staat het voortouw te nemen in constante verbeteringen en digitaliseert gestandaardiseerde fabriekswerkmethodes voor veiligheid, kwaliteit, training en efficiëntie. Het Enterprise Asset Management-cloudplatform (EAM) van Ultimo ondersteunt organisaties met assetmanagement door arbeidsproductiviteit te verbeteren, assetbeschikbaarheid te maximaliseren en veiligheid op de werkvloer te verhogen. Door deze platformen te verbinden, wordt de communicatiekloof tussen de productieomgeving en technici gesloten. Verbeterde communicatie en teamwork leiden tot een geïntegreerde aanpak van werkzaamheden en onderhoud. Dit biedt significante voordelen voor organisaties, wat resulteert in eenvoudigere, betere en efficiëntere processen. 

Randy Appiah, medeoprichter van EZ Factory legt uit: “Door onze platformen te integreren, sluiten we de communicatiekloof tussen de productieomgeving en technici. Een voorbeeld: Een field operator voert een geplande eerstelijns onderhoudstaak uit, zoals een controle of check. Hij/zij ziet een afwijking of heeft een idee voor verbetering en handelt meteen om dit te melden en op te lossen. Deze handeling wordt nu bijgehouden en beheerd in Ultimo en feedback wordt teruggestuurd naar EZ-GO. De actie wordt efficiënter afgehandeld en leidt tot een verbeterde standaard. Bovendien maken we het makkelijker nieuwe medewerkers in te werken en wordt de communicatie tussen operators en technici verbeterd.”

Patrick Beekman, Partner Solution Manager bij Ultimo voegt hieraan toe:
“Ondanks dat vele processen al zijn geautomatiseerd en gedigitaliseerd, blijven de operationele medewerkers vaak de ogen en oren van organisaties. EZ-GO zorgt ervoor dat alle belangrijke zaken die zij signaleren op een zeer toegankelijke wijze kunnen worden geborgd. Door de integratie met Ultimo zorgen wij ervoor dat dit daadwerkelijk wordt opgevolgd met de juiste actie. Op deze manier slaan we een brug tussen operations en techniek door echt samen te werken. Dit creëert de juiste balans tussen autonoom (eerstelijns) onderhoud en gepland preventief onderhoud om de assetprestaties te verbeteren.” ​

 


 

Over Ultimo
Ultimo Software Solutions is de leverancier van het nummer één flexibele Enterprise Asset Management (EAM) cloud platform ‘Ultimo’. De software helpt meer dan 2000 klanten in productie, gezondheidszorg, logistiek, infra en nutsbedrijven met het verhogen van de uptime van assets, het beheren van kosten, het verlengen van de levensduur van assets, het voldoen aan wet- en regelgeving en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Dat doet het met een ongeëvenaarde ROI door korte implementatieprocessen, naadloze integraties en Self-Service applicatiebeheer. De organisatie is actief sinds 1988 en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
www.ultimo.com

Over EZ Factory
EZ Factory is gespecialiseerd in continue-verbeteringsmethoden en ontwikkelt software die de productiesector ondersteunt met professionele mobiele applicaties. EZ Factory levert mobiele oplossingen voor de gehele continue-verbeteringsfilosofie, specifiek afgestemd op de behoeften van de verschillende functies: de operator, ploegleider, planner, productiemanager, onderhoudsmonteur, lean manager en monteurs.
Onze visie helpt mensen hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker te maken. Wij geloven in visualisatie, standaardisatie en gebruiksgemak, en onze passie is het maken van professionele mobiele applicaties voor fabrieken.