Audit trail: altijd inzicht in wijzigingen

Bij een digitaal platform zoals EZ-GO wil je goed vastleggen wat er verandert in de standaarden zoals checklijsten, werkinstructies en audits. Dat is belangrijk voor compliance en voor de kwaliteitsborging. Elke wijziging wordt automatisch vastgelegd en is makkelijk te raadplegen.

Vraag demo aan

Waarom de audit trail belangrijk is

De gebruiksvriendelijkheid van EZ-GO maakt het makkelijk om zaken zoals werkinstructies en checklijsten te wijzigen. Juist daarom is het ook belangrijk zulke wijzigingen goed vast te leggen. EZ-GO doet dat automatisch. Daarmee bevorder je de transparantie, compliance en kwaliteit van de processen. Wanneer resultaten veranderen, kun je ook zien of het met een wijziging te maken kan hebben.

Zo werkt de audit trail

Om wijzigingen vast te leggen hoef je niets te doen, dat gaat automatisch. Raadplegen is ook eenvoudig. Elke standaard (werkinstructie, audit, taak, checklijst) heeft een ‘audit trail’ waar je de wijzigingen kunt zien. Je kunt doorklikken voor meer informatie. Je ziet wat er is veranderd, door wie en wanneer.

Belangrijk voor auditors en kwaliteit

Klantauditors checken zorgvuldig de kwaliteit van de processen. Zij willen weten wat er is veranderd. De audit trail geeft zonder extra handelingen direct de vereiste transparantie. Dit kan ook belangrijk zijn voor kwaliteitsmanagement en bij eventuele incidenten.

De audit trail is een standaard feature van het EZ-GO platform. Wil je er meer over weten? Neem dan contact op of vraag om een DEMO.