Deel je best practices binnen de organisatie

Wat in de ene fabriek geweldig werkt, wil je natuurlijk ook toepassen op andere locaties. Met EZ-GO is het gemakkelijk om taken, checklijsten, werkinstructies en audits beschikbaar te stellen op meerdere locaties. Daarmee optimaliseer je processen en resultaten.

Vraag demo aan

Waarom best practices delen?

Wanneer je produceert op meerdere locaties, kunnen die fabrieken van elkaar leren. Uit rapportages blijkt welke onderdelen goed presteren. Door de beste werkwijzen te kopiëren naar andere locaties, creëer je een standaard en optimaliseer je de resultaten.

Analyseren en optimaliseren

Je kunt op verschillende manieren zien waar de operatie de beste resultaten behaalt. Bijvoorbeeld door de OEE te vergelijken, door veel voorkomende issues te analyseren of door andere statistieken uit EZ-GO te gebruiken. De werkwijze die voor de beste resultaten zorgt, kun je via EZ-GO eenvoudig kopiëren naar andere locaties. Bijvoorbeeld door digitale checklijsten, werkinstructies of taken te delen.

Continu verbeteren wordt eenvoudig!

Een global safety manager of international quality manager overziet de hele organisatie en kan vestigingen vergelijken. Dit is goede input voor brede verbeterprogramma’s. Vanuit de fabrieken zelf kunnen operations managers pro-actief best practices met elkaar delen. In beide gevallen ontstaat er een standaard op een steeds hoger niveau.

Gemakkelijk delen

Doordat werkinstructies, taken, checklijsten en audits gedigitaliseerd zijn, zijn ze gemakkelijk binnen de organisatie te delen. Waar (deel)processen per locatie afwijken, is het eenvoudig om bepaalde stappen, foto’s en filmpjes per locatie aan te passen. Een optimale werkwijze is daardoor binnen handbereik voor elke locatie binnen de organisatie.

Wil je meer weten over het delen van best practices met het EZ-GO platform? Of wil je dit zelf gaan toepassen binnen je bedrijf?