7 voordelen van een AO-oplossing in de cloud

Alle klanten van EZ Factory werken met het EZ-GO platform in de cloud. Met het EZ-GO platform kunt u eenvoudig checklijsten, kerntaken, audits en werkinstructies in uw fabriek digitaliseren. Dat geeft de mogelijkheid om veiligheid, kwaliteit en productiviteit te verhogen.

Het gebruikmaken van een platform dat in de cloud draait heeft veel voordelen.

 1. Betrouwbaar

Het EZ-GO platform draait op de servers van een van de beste cloudproviders op de wereld: Amazon Web Services. Dat is op dit moment het meest gebruikte cloudplatform, met datacenters over de hele wereld. Miljoenen klanten maken er gebruik van, zowel particulieren en mkb-bedrijven als grote multinationals en overheidsdiensten.

 1. 24/7 operationeel

Omdat het platform in de cloud draait, is het 24/7 beschikbaar. Dat is met name een groot voordeel voor bedrijven die in ploegendiensten draaien en voor internationale productiebedrijven.

 1. Altijd up-to-date

Wij verzorgen het onderhoud en het beheer van de software centraal op de cloud. Zo beschikt u altijd over een up-to-date versie van het EZ-GO platform met de daarbij behorende features.

 1. Features snel beschikbaar

Nieuwe functionaliteiten zijn direct online beschikbaar voor alle gebruikers van het EZ-GO platform in uw bedrijf.

 1. De serverkosten zijn voor ons

De kosten van de dataopslag en serverbeheer in de cloud betalen wij.

 1. Veilig

De data op de cloudservers is grondig beveiligd, zodat uw data altijd veilig is en alleen zichtbaar is voor mensen die daar autorisatie voor hebben. Persoonsdata wordt beheerd conform de Europese privacywetgeving.

 1. Performancedata centraal beschikbaar

Een belangrijke feature van het EZ-GO platform zijn dashboards die analyses tonen over de prestaties van verschillende productielijnen en periodes. Via de cloud kunt u deze informatie gemakkelijk inzichtelijk maken voor verschillende mensen in het bedrijf, bijvoorbeeld de productieleiding of de CI-manager. De toegang is heel gericht in te stellen. U kunt zulke data desgewenst ook ter beschikking stellen aan een hoofdkantoor of delen met andere productielocaties. Via de cloud is dat gemakkelijk en veilig.

 

In het kort

 • Het platform draait bij de grootste cloudprovider ter wereld.
 • De software en data zijn altijd beschikbaar en up-to-date.
 • Nieuwe features zijn direct voor iedereen toegankelijk.
 • Uw betaalt niets voor de opslag en het beheer.
 • De data is professioneel en grondig beveiligd.
 • Performancedata is gemakkelijk en gericht te delen, ook met andere locaties.

 

Future proof

Wanneer u een platform kiest om de veiligheid, kwaliteit en efficiency in uw fabriek te verbeteren, ligt het voor de hand om een cloudbased oplossing te kiezen. Zo weet u zeker dat de software altijd voor iedereen toegankelijk is en bovendien up-to-date en veilig is. De data die het platform genereert, is eenvoudig en veilig te delen.

 

Wilt u meer weten over werken met het EZ-GO platform in de cloud? We vertellen graag meer. Neem contact op via: https://ezfactory.nl/demo-ez-go/