EZ Factory lanceert het “EZ Factory MKB Programma” voor MKB Bedrijven in de productiesector

“Stap nu in het digitale tijdperk met EZ Factory en digitaliseer de productievloer in Nederland!”

In het huidige snel veranderende technologische landschap zijn fabrieken constant op zoek naar vernieuwende methodes om hun operaties te verfijnen en aan de top te blijven. Vooral voor MKB-bedrijven in de productiesector is het optimaliseren van werkvloerpraktijken cruciaal voor het bevorderen van veiligheid, kwaliteit, training en efficiency. Het is met groot enthousiasme dat we het “EZ Factory MKB Programma” introduceren, een innovatief initiatief dat is ontwikkeld om MKB-fabrieken te helpen met state-of-the-art digitale hulpmiddelen, mogelijk gemaakt door het SaaS-product van EZ Factory, het EZ-GO platform.

Het EZ Factory MKB Programma is ontworpen om de traditionele werkvloerpraktijken in MKB-fabrieken te transformeren en hen op een pad van gestroomlijnde digitalisering te zetten. Door het EZ-GO mobiele platform te integreren kunnen fabrieken papieren checklists, autonome onderhouds- taken, werkinstructies en audits vervangen door intuïtieve en visueel aantrekkelijke digitale standaarden direct beschikbaar op tablets of mobiele telefoons. Dit programma biedt een unieke gelegenheid voor kleinere bedrijven in de MKB-productiesector in Nederland om te profiteren van de digitale revolutie.

Aanmelden

Het programma wordt drie keer per jaar georganiseerd in Januari, April en September, waarbij de deelnemende fabrieken twee maanden lang intensief betrokken zijn. Het proces begint met een aanmeldingsfase, gevolgd door een selectieprocedure en een kick-off workshop met maximaal 10 bedrijven. Gedurende het programma werken de implementatie-experts van EZ Factory nauw samen met de verschillende bedrijven waarbij uitgebreide support wordt geboden om alle gebruikers te helpen het maximale uit de functies van het EZ-GO platform te halen.

Wil jij de digitale transformatie omarmen en behoort jouw bedrijf tot de categorie MKB. Schrijf je dan nu in. Fabrieken die willen deelnemen aan het EZ Factory MKB programma kunnen een aanvraag indienen via hi@ezfactory.nl of een demo aanvraag doen op onze website via ww.ezfactory.nl/demo-ez-go

“Het EZ-GO platform wordt wereldwijd gebruikt door gerenommeerde grote multinationals zoals Refresco, Lamb Weston en FrieslandCampina want het is simpel, betrouwbaar en aantrekkelijk voor huidige en toekomstige medewerkers. Daarnaast zit er een flinke kostenbesparing aan vast en kan je makkelijk je prestaties binnen de fabriek verhogen. We willen MKB bedrijven de kans geven om ook de digitale transitie in gang te zetten door ze een lucratief maar vooral effectief programma aan te bieden” stelt Robert Bouwman als medeoprichter van EZ Factory.

Conclusie

Het EZ Factory MKB Programma belooft een keerpunt te zijn voor MKB-fabrieken die streven naar operationele excellentie met een betere efficiëntie, een verbeterde veiligheid en kwaliteit en een verhoogde productiviteit als direct resultaat. Bent u klaar om deel uit te maken van deze reis? Meld je dan nu aan voor het EZ Factory MKB programma!