Vertrouwd door

Werkinstructiesoftware

Het werk van de operator makkelijker, efficiënter en veiliger maken, daar staat EZ Factory voor. We bieden daarvoor verschillende digitale oplossingen, zoals werkinstructiesoftware. Met onze software voor het digitaliseren van werkinstructies worden werkinstructies duidelijk weergegeven, zijn ze centraal beschikbaar en kunnen ze makkelijk worden aangepast waardoor ze altijd up-to-date zijn. Daarmee haalt u het meeste uit uw bedrijf!

werkinstructiesoftware

EZ Factory’s werkinstructiesoftware

EZ Factory heeft vele jaren ervaring in de industrie. Daarbij hebben we gezien dat operators tegen veel verschillende uitdagingen aanlopen. Het ontbreken van up-to-date werkinstructies is er daar een van. EZ Factory biedt daar een oplossing voor met de werkinstructiesoftware, onderdeel van het EZ-GO platform.

Met de EZ-GO werkinstructiesoftware beheert u alle belangrijke informatie over werkprocessen, werkinstructies en aanverwante zaken zoals checklists op een centrale plek. De informatie is beschikbaar in een gebruiksvriendelijk digitaal platform en dus voor iedereen toegankelijk. Daardoor hanteert iedereen dezelfde werkinstructies, wat leidt tot duidelijkheid en uniformiteit in de processen. Omdat de werkinstructies digitaal zijn, zijn ze gemakkelijk bij te werken. In onze werkinstructiesoftware kunt u gemakkelijk foto’s en filmpjes opnemen, waardoor het in een oogopslag duidelijk is hoe taken uitgevoerd moeten worden.

De werkinstructiesoftware vergroot de veiligheid van de operators, omdat duidelijk is wat de afgesproken veilige manier van werken is. Ook de productiviteit gaat erop vooruit, omdat de meest efficiënte werkwijzen nu vastliggen.

Als nieuwe collega’s starten met werken, kan dit materiaal ook goed gebruikt worden om hen in te werken – dat kan zo makkelijker en sneller.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

EZ-GO platform

Samen met operators uit verschillende werkomgevingen, hebben we het EZ-GO platform ontwikkeld, waar de werkinstructiesoftware onderdeel van is. Daarnaast bevat het platform toepassingen voor bijvoorbeeld visuele werkinstructies en autonoom onderhoud.

We zijn continu bezig met de verdere ontwikkeling en verbetering van het platform. Ook operators zijn daar vanuit de praktijk bij betrokken. Binnen hun eigen werkomgeving kunnen ze zelf ook aanpassingen doorvoeren.

Wilt u zelf het gebruiksgemak en de toepassingen van het EZ-GO platform ervaren? Of wilt u weten hoe bedrijven zoals Heineken en Verkade de software toepassen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een demo!

Vraag demo aan
EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN