Work Instruction Software Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

EZ-GO: de digitale ‘hattrick’ van EZ-Factory

EZ-GO: de digitale ‘hattrick’ van EZ-Factory

Met de app EZ-GO komt EZ-Factory tegemoet aan de noden van operators in productieomgevingen. De tool maakt hun dagelijkse werk immers aanzienlijk veiliger, efficiënter en aangenamer. Wie er nog voordeel uithaalt? De productiebedrijven zelf én de eindklant, vaak een consument. Zo scoort EZ-Factory een ‘hattrick’ met zijn innovatieve en intuïtieve app.

Goedgekeurd door operators

De pluspunten voor de operator liggen voor de hand: de app werd specifiek ontwikkeld voor en door operators om een antwoord te bieden op hun uitdagingen. De digitalisering van checklists en audits, kerntaken en instructies:

  • borgt de standaarden binnen fabrieken ;
  • verhoogt de veiligheid;
  • verbetert de kwaliteit;
  • vergroot de efficiëntie;
  • bevordert de prestaties en tevredenheid.

Kortom, de gebruiksvriendelijke app geeft de operator controle over zijn werk en inzicht in de  eerstelijns-onderhoudswerkzaamheden die ervoor zorgen dat hij op een veilige manier kan werken aan kwaliteitsproducten op een efficiente manier.

Omarmd door bedrijven

Ook bedrijven plukken de vruchten van EZ-GO. Want tijdig en grondig eerstelijnsonderhoud beperkt het risico op storingen en incidenten. Daardoor verloopt de productie veiliger, soepeler en efficiënter – zónder verlieslatende downtime. Machines in topconditie verzekeren op hun beurt hoge kwaliteitsstandaarden. En dat is geen overbodige luxe in een competitieve omgeving met veeleisende klanten. Bovendien gaan operators graag aan de slag met EZ-GO. Ze hebben ownership over hun taken, voelen zich gewaardeerd en meer betrokken – goed voor trouwe en tevreden medewerkers.

Gesmaakt door consumenten

Tot slot heeft ook de eindklant baat bij een innovatie die de productkwaliteit bewaakt. U staat als consument zelden stil bij het beleg dat u op uw boterham smeert, om maar wat te noemen. Tot u er een stukje plastic, metaal of glas in bespeurt. Dan pas beseft u dat een fout tijdens het productieproces grote gevolgen kan hebben. Sommige terugroepacties halen uitgebreid de pers. De meeste krijgen nauwelijks of geen media-aandacht. Toch vinden ze veel vaker plaats dan u vermoedt. De reden? Tijdens complexe productieprocessen kan de geringste fout of vergetelheid roet (of glas …) in het eten gooien.

Meetbare resultaten

De oprichters van EZ-Factory ontwikkelden de app vanuit de gebruiker. Enerzijds de operator wiens prestaties verbeteren. Anderzijds de consument die een veilig en kwaliteitsvol product verwacht én verdient. Risico’s honderd procent uitsluiten? Een nobel maar wellicht onhaalbaar streven. Toch staat vast dat EZ-GO flink bijdraagt tot meer veiligheid en kwaliteit, terwijl bedrijven de investering doorgaans binnen enkele maanden terugverdienen. Daar weegt de financiële aderlating van een recall niet tegenop. Tel daar nog mogelijk menselijk leed en reputatieschade bij, en u begrijpt waarom zoveel productiebedrijven enthousiast zijn over EZ-GO. Van Heineken en Friesland Campina tot FN Steel en Givaudan: zij vertrouwen dagelijks op EZ-GO voor gesmeerde eerstelijns-onderhoudsprocessen, gestandaardiseerde checklijsten en gevisualiseerde audits.

Benieuwd wat EZ-GO voor u kan betekenen? Vraag snel uw vrijblijvende demo aan!