factory heroes

Factory heroes krijgen gratis productie-app EZ-GO

Factory heroes krijgen gratis productie-app EZ-GO

Maak je als bedrijf producten in de strijd tegen corona, of moet je je productieproces drastisch aanpassen door de coronacrisis? Dan helpen we je graag. Kosteloos. Je mag onze app EZ-GO nu zes maanden gratis gebruiken om daarmee productieprocessen efficiënter uit te voeren, snel nieuwe procedures te implementeren en operators in te werken.

We ontwikkelden de gebruiksvriendelijke app EZ-GO in 2017 vanuit onze eigen ervaringen in de maakindustrie. Met de app digitaliseer je fabriekschecklijsten, werkinstructies, autonoom onderhoudstaken en audits. Zo zijn dagelijkse werkzaamheden zoals schoonmaak, inspecties of het omstellen van machines gemakkelijker en sneller door operators uit te voeren. EZ-GO geeft daarmee veel autonomie aan de operators die daardoor sneller en effectiever kunnen werken en uitgenodigd worden om zelf verbeteringen voor te stellen. Ook het inwerken van nieuwe krachten op de werkvloer gaat gemakkelijk met de intuïtieve app, die veel met foto en video werkt. EZ-GO is inmiddels in gebruik bij grote productiebedrijven zoals FrieslandCampina en Heineken.

Uitdagingen voor productie in coronatijd

Wij kennen de uitdagingen van de werkvloer uit de praktijk en beseffen dat opschalen of omschakelen een pittige klus kan zijn. Productieprocessen zijn grotendeels gestandaardiseerde taken die strak op elkaar aansluiten. Als daarin iets verandert, moeten veel mensen in korte tijd goed geïnstrueerd worden. Produceer jij bijvoorbeeld medische artikelen, desinfectiemiddelen of beschermingsmiddelen, dan zul je ongetwijfeld mensen bij moeten zetten en wil je deze snel inwerken. Moet je productieprocessen omschakelen, dan zijn daar nieuwe werkinstructies voor nodig. Op de traditionele wijze betekent dit instructies uitschrijven, op papier uitdraaien, checklists printen en andere tijdrovende zaken. Met EZ-GO doe je dat in minuten, digitaal en visueel. Daardoor is een nieuwe procedure snel gemaakt en is deze direct op de werkvloer in te zetten.

Binnen één uur aan de slag

De actie geldt voor alle bedrijven die extra hard werken in de strijd tegen het coronavirus, bijvoorbeeld producenten van desinfecterende gels, gezichtsmaskers, beademingsapparatuur en beschermende kleding. Maar het kan ook gaan om bedrijven die de coronacrisis op een andere manier het hoofd bieden, zoals producenten die ineens alle zeilen moeten bijzetten om hun productieproces helemaal aan te passen in verband met een veranderde vraag. Wij willen ons steentje bijdragen en de mensen helpen die zelf helpen in de strijd tegen het coronavirus of de gevolgen daarvan: de factory heroes. Daarom bieden we een eenvoudige oplossing die veel tijd bespaart.

We begrijpen dat je het nu heel druk hebt en dus geen zin hebt in moeilijke nieuwe systemen. Dat hoeft gelukkig ook niet! De app is zo eenvoudig dat iedereen na een training van één uur zelf de procedures erin kan zetten. Een groot voordeel is dat je met de app ook razendsnel operators kunt opleiden.

Geen addertjes onder het gras: de zes maanden zijn echt gratis en je zit nergens aan vast. Na zes maanden beslis je zelf of je door wilt met de app.

Reageer nu

Heb jij nu te maken met productie-uitdagingen door de coronacrisis? Dan word je van harte uitgenodigd om te reageren.
Voor meer informatie en een eerste indruk van de werking van EZ-GO, kijk op: ezfactory.nl/demo-ez-go/ of bel ons gewoon: +31 (0)88 99 04 200.