EZ Factory naar Hannover Messe 2022: Solutions for today, ideas for tomorrow - the most important meeting of the industry

HANNOVER MESSE is het leidende kennis- en netwerkplatform voor de maakindustrie, energie sector en logistiek. Alles draait om digitalisatie en duurzaamheid binnen de industrie.

Vertrouwd door

Het #1 software platform
voor operators

“Ontwikkeling van software is simpel, maar het is heel moeilijk om makkelijke software te ontwikkelen”

EZ Factory is een technologiebedrijf dat software voor de industrie ontwikkelt, gericht op continu verbeteren. Het EZ-GO platform is ontwikkeld door operators en voor operators en zet hen in hun kracht om de resultaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen hun productieomgeving te verhogen en te borgen. Het eenvoudige en sterk visuele software platform wordt gebruikt in fabrieken om overzicht te creëren in alle geplande autonoom onderhoudstaken, het standaardiseren van checklijsten en het visualiseren van audits. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteracties te initiëren om afwijkingen t.o.v. de standaard aan te pakken en herhaling te voorkomen.

Het platform ondersteunt alle disciplines binnen een fabriek, zoals: operators, teamleiders, technische dienst en managers van verschillende afdelingen (SHE, Q, HR, CI).

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Lees meer over onze klanten

Top 50 meest invloedrijke Nederlandse startups
Winnaar Gerard & Anton Philips Award
Top 5 ASML Young Makers Award

NIEUWS

Lees meer over onze partnerships, blogs en andere interessante content.