EZ Factory neemt deel aan high-end netwerkevenement – INE 2020

EZ Factory neemt deel aan high-end netwerkevenement – INE 2020

‘Alles wat u wilde weten over Industrial Automation 4.0 … maar niet durfde te vragen’. INE 2020 – Voor de 4e keer het VIP-netwerkevenement waar de nieuwste innovaties op het gebied van automatisering en digitalisering voor de industrie worden tentoongesteld.

INE 2020 is de 4e editie van dit VIP-netwerkevenement over automatisering, optimalisatie, innovatie en digitalisering. Dit is de eerste keer dat EZ Factory als exposant deelneemt aan dit evenement. Tijdens dit evenement worden meer dan 1500 strategische besluitvormers uitgenodigd om de Brabanthal in Leuven te bezoeken en een ‘techno-innovatietour’ te ervaren die wordt georganiseerd door 135 technologieleveranciers zoals EZ Factory. Bovendien kunnen bezoekers in contact komen met het management van de aanwezige leveranciers om uitdagingen en kansen te bespreken met betrekking tot autonoom onderhoud, Smart Industry 4.0 en andere digitaliseringsprojecten.

EZ Factory zal ook aanwezig zijn op dit netwerkevenement in gesprek te komen met belangrijke besluitvormers en marktleiders om hun mening te vragen omtrent de digitalisering van checklists, autonoom onderhoudstaken, audits en werkinstructies op de werkvloer. We willen graag andere professionals ontmoeten die de waarde inzien van het digitaliseren van deze papieren processen volgens de filosofie van ‘Continu Verbeteren’, resulterend in verhoogde veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen fabrieken.

 

Voor meer informatie over dit evenement:

https://www.networkevent.be/ine/nl