ClickCease

Vertrouwd door

JDE
Verkade
Friesland campina
Upfield
Heineken
Verkade
Friesland campina
Upfield
JDE
Heineken

Totaal productief management met EZ Factory

Total Productive Management is een bewezen methode met een goede structuur die het verschil heeft gemaakt tussen falen en succes binnen veel organisaties. Het is een techniek met een breed scala aan toepassingen die niet alleen industriële productieprocessen omvat, maar ook bouw-, onderhouds- en transportorganisaties. De betrokkenen moeten worden opgeleid en een echt begrip van de technologie hebben. Daarnaast is de ondersteuning van het management van grote waarde voor het behoud van TPM. Volledige betrokkenheid is het basisrecept voor ongekend succes.

Om meer plezier en overzicht te brengen in het dagelijkse werk van een operator, hebben we de app samen met operators van gerenommeerde fabrikanten ontwikkeld.  De EZ-GO app digitaliseert visuele werkinstructies, checklists, autonome onderhoudstaken en audit om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen fabrieken te verbeteren.

Total Productive Management vermindert het aantal onverwachte storingen, de beschikbaarheid van uw machines zal hoger zijn, de kwaliteit wordt gegarandeerd en de levensduur van uw machines wordt verlengd. Dit voorkomt dat onnodige omzet wordt gemist en klanten teleurgesteld raken.

Met de app u in één oogopslag zien welke kerntaken met betrekking tot autonoom onderhoud moeten worden uitgevoerd voor die specifieke verschuiving. Dit verhoogt de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. EZ-GO richt zich op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!”. Want dit is de man of vrouw op de werkplek die elke dag de autonome onderhoudstaken uitvoert om producten van hoge kwaliteit te produceren en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is dan ook om hun dagelijkse werk gemakkelijk en bevredigend te maken door het creëren van een papierloze fabriek!

EZ Factory

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo
digital inspections

Totaal productief onderhoud

Total Productive Maintenance (TPM) is een systeem voor het onderhouden en verbeteren van de integriteit van productie-, veiligheids- en kwaliteitssystemen via de machines, apparatuur, processen en medewerkers die bedrijfswaarde toevoegen aan een organisatie. Total Productive Management is ontwikkeld vanuit het perspectief van onderhoudsmanagement en richt zich voornamelijk op productiviteitsverbeteringen.

Tegenwoordig zijn machines en (semi-) automatische installaties een belangrijk onderdeel geworden van productieprocessen. Het maakt niet uit welk type productieproces; machines hebben een sleutelrol gespeeld, waardoor ze een essentiële factor in de productiviteit.

TPM leert fabrieken om operators eigenaar te maken van de machines op de productievloer. Omdat ze dagelijks met de machines werken, weten ze het beste hoe deze machines werken en moeten ze in basisconditie worden onderhouden. Op deze manier ligt de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de ”Overall Equipment Effectiveness” niet alleen bij de afdeling Onderhoud, maar bij de hele organisatie. Ongeveer 80% van het efficiëntieverlies is te wijten aan menselijke fouten. Door processen en procedures continu te verbeteren, kunnen de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie worden verbeterd door gebruik te maken van onze mobiele inspectie-app.

Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie. Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN