ClickCease

Vertrouwd door

Mobile Inspections

Structureel uitvoeren van mobiele inspecties is noodzakelijk om de staat van productielijnen in optimale conditie houden. De noodzaak om digitale checklists en taken  te maken voor het inspecteren van machines en installaties en het delen van standaard procedures is altijd belangrijk in het dagelijks werk van operators. Mobiele inspecties zijn een krachtig hulpmiddel dat operators in staat stelt efficiënter te werken. Dankzij de mobiele inspectieapp EZ-GO van EZ Factory kunnen operators  zelfstandig inspecties uitvoeren en processen op in uw fabriek continu verbeteren.

5s methode

Mobile Inspections with EZ Factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die mobiele inspecties met de EZ-GO app bieden? In de eerste plaats stellen ze operators in staat om kritische punten in en rondom de productieomgeving te inspecteren op verschillende aspecten. Denk hierbij aan; mogelijke beschadigingen aan transportbanden, slijtage sensoren, gevaarlijke situaties en meer. Verder kun je met het EZ-GO platform aangepaste standaard operationele procedures aanmaken op basis van de bestaande papieren inspectieformulieren voor machines en installaties bijv. Het geeft ook de mogelijkheid om visuele werkinstructies op te stellen of te wijzigen, zodat operators gemakkelijker, veiliger en efficiënter kunnen werken.

De EZ-GO app is een mobiele applicatie die uw operator overal kan gebruiken door de hele fabriek. Dit maakt het melden van problemen en afwijkingen zo veel sneller en eenvoudiger. Al deze problemen worden verzameld in uw dashboard, wat waardevolle inzichten geeft in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

EZ-GO platform

Samen met een groep operators hebben we een platform ontwikkeld die het dagelijkse werk van operators makkelijker en leuker maakt. Samen met deze operators van bekende bedrijven hebben we een platform opgezet wat gebruikt kan worden voor het opzetten en uitvoeren van digitale checklists, audits, autonoom onderhoudstaken en het bevat zelfs Continuous Improvement Software. Zo kunnen we een papierloze fabriek creëren en streven we ernaar om van uw fabriek een goede en efficiënte werkplek te maken.

We hebben veel kennis en ervaring binnen de branche. Wij helpen u ook graag met het continu verbeteren in uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ-GO applicatie weet elke operator wanneer, hoe en wat te doen. Met slechts een paar klikken op het scherm stelt uw mobiele inspectie-app uw operator in staat om van alles te doen.

Als u zich aanmeldt bij de app ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijk en de operator vrolijker te maken!

digitale audits
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit bekende fabrieken van naam.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN