Mobile Inspections

Er zijn een heleboel dingen die Mobile Inspection mogelijk maakt. Van kleine tot grote fabrieken en alles daartussenin, de noodzaak om digitale checklists te maken en operationele procedures te delen is altijd belangrijk in het dagelijks leven van operators. Mobiele inspecties zijn een krachtig medium dat operators in staat stelt efficiënter te werken. Dankzij de EZ GO mobiele inspecties-app van EZ Factory u zelfstandig werken en processen op uw werkplek continu verbeteren.

Mobile Inspections with EZ Factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die mobiele inspecties bieden? In de eerste plaats stellen ze je in staat aangepaste standaard operationele procedures op basis van relevante gegevens voor uw bedrijf alleen te maken. Dit betekent dat u visuele werkinstructies kunt implementeren of wijzigen en uw operators gemakkelijker, veiliger en efficiënter laten werken. De EZ GO app is een draagbare applicatie die uw operator overal kan meenemen in de hele fabriek. Dit maakt het melden van problemen zo veel sneller en eenvoudiger. Al deze problemen worden verzameld in uw database, wat waardevol inzicht creëert in downtime, problemen en onderhoudsprioriteiten.

EZ GO app

Samen met een groep operators hebben we een app ontwikkeld die het werk van operators makkelijker en leuker maakt. Samen met deze operators van goed beheerde fabrieken hebben we een digitale checklist gemaakt, audits en Continuous Improvement Software. Zo hebben we een papierloze fabriek gecreëerd en streven we ernaar om van uw fabriek een gelukkige en efficiënte plek te maken. We hebben veel kennis en ervaring binnen de branche. Wij helpen u graag met het omdraaien van uw fabriek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke EZ GO applicatie weet elke operator wanneer, hoe en wat te doen. Met slechts een paar klikken op het scherm stelt uw mobiele inspectie-app uw provider in staat om van alles te doen. Als u zich aanmeldt bij de app ziet u in één oogopslag wat uw kerntaken voor de dag zullen zijn. Dit verbetert de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: “Power to the Operator!” De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert en kan identificeren waar en hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd. Ons doel is om hun dagelijkse werk gemakkelijk en de operator gelukkig te maken!

Onze klanten zijn enthousiast

Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit goed gerunde fabrieken.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Ook werken bij EZ Factory?

Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Visual Work Instructions
Work Instruction Software
Continuous Improvement Software

Klaar om uw processen te verbeteren?

Vraag Demo aan