Vertrouwd door

Mobile Inspections

Mobiele inspecties zijn een krachtig hulpmiddel dat operators in staat stelt efficiënter en veiliger te werken. Met het structureel uitvoeren van mobiele inspecties kunt u bovendien de staat van productielijnen in optimale conditie houden. Zulke mobiele inspecties zijn mogelijk met een digitale app zoals EZ-GO. Deze bevat digitale checklists en taken voor het inspecteren van machines en installaties. Operators kunnen hiermee zelfstandig inspecties uitvoeren.

De bevindingen liggen direct vast en geven waardevolle informatie. Daarmee kunt u de processen in uw fabriek continu verbeteren.

digital inspections

Mobile Inspections met EZ Factory

Wat zijn de belangrijkste voordelen die mobiele inspecties met de EZ-GO app bieden? In de eerste plaats stellen ze operators in staat om kritische punten in en rondom de productieomgeving te inspecteren op verschillende aspecten. Denk hierbij aan mogelijke beschadigingen aan transportbanden, slijtage van sensoren, slijtage van onderdelen, mogelijk gevaarlijke situaties en meer. Geconstateerde mankementen zijn gemakkelijk via de app door te zetten aan de persoon die ze op kan lossen.

Omdat de EZ-GO app een mobiele applicatie is, kan uw operator die overal gebruiken, door de hele fabriek heen en ook op buitenlocaties. Daardoor kan de operator direct de productieomgeving inspecteren en tegelijkertijd de bevindingen vastleggen, mogelijk met toevoeging van een foto of video – wel zo gemakkelijk voor een collega die het probleem moet oplossen.

De gegevens die met de mobiele inspecties worden verzameld, geven belangrijke informatie over mogelijke optimalisatie van processen. Zo kunt u met het EZ-GO platform aangepaste standaard operationele procedures vaststellen, die bijvoorbeeld efficiënter zijn of de kwaliteit verbeteren en zo het kennismanagement verhogen.

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

EZ-GO platform

Samen met een groep operators hebben we het EZ-GO platform ontwikkeld, dat gebruikt kan worden voor onder andere het opzetten en uitvoeren van digitale checklists, audits, werkinstructies en autonoom onderhoudstaken. Het bevat zelfs Continuous Improvement Software. Met EZ-GO kunt u een papierloze fabriek creëren en wordt uw fabriek steeds efficiënter, veiliger en productiever.

Uniek aan EZ-GO is dat we ons richten op de operator. Onze slogan is: Power to the Operator! De operator is immers de persoon die de taken elke dag uitvoert. Hij of zij verdient de juiste tools om het werk gemakkelijk en efficiënt uit te voeren. Om zeker te weten dat deze tools aansluiten bij de behoeften van de operator, hebben we ze in nauwe samenwerking ontwikkeld en blijven we ze doorontwikkelen op basis van de nieuwste bevindingen. Dat maakt het werk voor iedereen leuker, interessanter en efficiënter.

EZ Factory - 5S methode
Continuous Improvement Software Autonomous Maintenance

Waarom EZ Factory?

Onze apps zijn de beste oplossing voor uitdagingen in de productie Overal binnen productiebedrijven kwamen we vergelijkbare problemen tegen. Misschien herken je ze?

  • Laag veiligheidsbewustzijn
  • Aanzienlijke hoeveelheden afval
  • Kwaliteitsfouten en terugroepacties
  • Verouderde instructies voor operators (op papier)
  • Lange down-time
  • Inefficiënte processen
  • Operators zijn niet betrokken bij continue verbetering
  • Papieren registraties zijn moeilijk te controleren

Hoe kunnen we meer vreugde brengen in het dagelijkse werk van de operator? Een van onze antwoorden op deze vragen is onze EZ-GO app. We ontwikkelden deze Mobile Inspections App samen met operators uit bekende fabrieken van naam.

Wij kennen de industrie uit ons hoofd en staan te popelen om u te helpen uw dagelijkse werk gemakkelijker te maken. Dankzij onze gebruiksvriendelijke apps weet elke operator wat hij of zij moet doen, wanneer hij of zij het moet doen en hoe het moet. We visualiseren het werk en maken het gemakkelijk met slechts een paar klikken op het scherm nodig.

Over ons

Nieuws

Meer Nieuws

Klaar om uw bedrijfsprocessen te verbeteren?

VRAAG DEMO AAN