EZ Factory naar CES Las Vegas 2022: ''The Most Influential Tech Event in the World''

Technologie is nog nooit zo belangrijk geweest in ons leven en CES 2022 zal de industrie weer bij elkaar brengen om de volgende generatie innovatie te ervaren.

Meer dan 1100 bedrijven van over de hele wereld – en het worden er elke dag meer – zullen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale gezondheid, voedseltechnologie, autotechnologie, NFT’s, gaming, smart home en meer presenteren op CES 2022 in Las Vegas. Bekijk hoe innovators en anderen hun stempel drukken op de industrie.

   

Vertrouwd door

Het #1 software platform
voor operators

“Ontwikkeling van software is simpel, maar het is heel moeilijk om makkelijke software te ontwikkelen”

EZ Factory is een technologiebedrijf dat software voor de industrie ontwikkelt, gericht op continu verbeteren. Het EZ-GO platform is ontwikkeld door operators en voor operators en zet hen in hun kracht om de resultaten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie binnen hun productieomgeving te verhogen en te borgen. Het eenvoudige en sterk visuele software platform wordt gebruikt in fabrieken om overzicht te creëren in alle geplande autonoom onderhoudstaken, het standaardiseren van checklijsten en het visualiseren van audits. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om werkinstructies op te zetten en verbeteracties te initiëren om afwijkingen t.o.v. de standaard aan te pakken en herhaling te voorkomen.

Het platform ondersteunt alle disciplines binnen een fabriek, zoals: operators, teamleiders, technische dienst en managers van verschillende afdelingen (SHE, Q, HR, CI).

Het platform voor elke fabriek

Verbeter de veiligheid, kwaliteit en efficiency door het digitaliseren van papieren formulieren, lijsten en andere documenten op de fabrieksvloer.

Plan demo

Lees meer over onze klanten

Top 50 meest invloedrijke Nederlandse startups
Winnaar Gerard & Anton Philips Award
Top 5 ASML Young Makers Award

NIEUWS

Lees meer over onze partnerships, blogs en andere interessante content.